HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Sepp de Wolvenvriend op DVD & VOD
Wolvenvrienden opgelet! Vanaf 14 maart verschijnt het betoverende wintersprookje Sepp de Wolvenvriend op DVD & VOD. De film, van Oscar-winnend regisseur Xavier Koller, is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi: Schellen Ursli. De DVD wordt uitgebracht door Just4Kids.

Synopsis
Hoog in de bergen woont de vrolijke jongen Sepp. Hij geniet van de natuur en het eenvoudige leven op de geitenboerderij van zijn ouders. Sepp heeft een bijzondere gave om met dieren om te gaan. Zijn beste vriend is een geit die hij kunstjes laat doen en hij sluit vriendschap met een wolf.
Maar dan krijgt zijn vader, die onderweg is naar het dorp om zijn kazen te verkopen, een ongeluk. Alle zelfgemaakte kazen vallen van de wagen en storten in de rivier. Een rijke winkelier die aan het vissen is met zijn zoontje vindt de kazen en ziet het als een geschenk uit de hemel.

Het leven van Sepp staat daarna volledig op zijn kop. Zijn ouders hebben geen geld meer om eten te kopen. En worden onder druk gezet om ook Sepp zijn geit af te staan. Voor Sepp begint het avontuur nu echt, hij gaat op zoek daar een oplossing en krijgt daarbij hulp van de wolf!

Speelduur: 104 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: AL CAP € 10,99 VERPAKKING 1 DVD Amaray slipcase


Direct bestellen bij Bol.com voor € 14,99.

 

 

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op een gratis exemplaar? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Sepp.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like, share én reageer onder deze actie.

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2016 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright