HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Edie

Vanaf 13 december in de bioscoop

Op 13 december brengt Just Entertainment het avontuurlijke verhaal van Edie naar de Nederlandse bioscopen. De film vertelt het verhaal van Edith Moore, die na het overlijden van haar man besluit haar jeugddroom na te jagen en een berg te beklimmen in Schotland. Daar ontmoet ze een jonge man die haar helpt en traint voor de reis van haar leven. De rol van Edie wordt vertolkt door de tweevoudig BAFTA TV Award genomineerde Britse actrice Sheila Hancock (Remember Me, Delicious). Maak samen met Edie de reis van je leven, vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen.

 

Synopsis
In Edie maken we kennis met de 83-jarige Edith Moore (Edie), een bittere en eigenwijze Engelse dame die na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter besluit haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Dankzij haar slechte voorbereiding ontmoet ze onderweg Jonny, een jonge man die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar traint voor het grote avontuur dat voor haar ligt. Ondanks het leeftijdsverschil hebben ze goede gesprekken, maken ze ruzie en hebben ze veel lol samen, waardoor ze elkaar steeds beter leren kennen. Maar uiteindelijk moet Edie haar reis alleen volbrengen.

Edie is een ontroerende en avontuurlijke feelgood film over het najagen van dromen, bijzondere vriendschappen en durven doen, gecombineerd met de adembenemend mooie omgeving van de Schotse Hooglanden. Edie gaat op 13 december in première in de Nederlandse bioscopen en wordt gedistribueerd door Just Film Distribution.

 


MAIL & WIN
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Robin Hood! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

Trailer

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright