HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

StoryZoo op avontuur in het Van Gogh Museum

Maak kans op een prentenboek

In de herfstvakantie heeft het Van Gogh Museum in samenwerking met StoryZoo vijf speciale afleveringen geproduceerd waarin Bax, Pepper en Toby de jonge kijkers mee nemen door het museum langs Vincents beroemdste schilderijen om hen wat leren over zijn leven en kunstwerken. Deze vijfdelige reeks wordt tijdens de herfstvakantie uitgezonden in het museum zelf en op Telekids en krijgt een permanente plek op het onderwijsplatform Van Gogh op school.

Het programma StoryZoo produceert een educatieve animatieserie waarmee kinderen spelenderwijs Engels leren. Als het magische boek ‘StoryZoo’ opengaat, komen de vrolijke figuren Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn om samen de spannendste avonturen te beleven. De serie wordt onder meer uitgezonden op RTL Telekids.


 

 

In samenwerking met het Van Gogh Museum is nu ook een boek ontwikkeld: 'StoryZoo op avontuur in het Van Gogh Museum"r. Een vrolijk kleurrijk prentenboek waarmee jonge lezertjes kennis kunnen maken met de schilderijen van Vincent Van Gogh en spelenderwijs enkele Engelse woorden leren. Het boek is te koop in de StoryZoo webshop voor € 9,95


MAIL & WIN
Wil jij kans maken op dit prentenboek? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. StoryZoo! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright