HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Asterix en Obelix bij de Britten (3D)

vanaf 17 oktober in de bioscoop

 

In de film Asterix & Obelix bij de Britten roept de Koningin van Engeland de hulp in van onze helden, als Julius Caesar en zijn Romeinse leger Engeland wil bezetten. In de van origine Franse film zien we bekende acteurs als Gérard Depardieu, Edouard Baer, Fabriche Luchini en Catherine Deneuve.

Het verhaal
Julius Caesar is geland in Groot-Brittannië. Ondanks een moedige strijd, zijn de Britten kansloos tegen zijn beruchte Romeinse leger. De Koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier Flegmatix naar Gallië om hulp te vragen. Ondertussen hebben Asterix en Obelix hele andere zorgen. Zij moeten een echte man maken van Hippix, het lastige neefje Heroix.

Als Flegmatix de problemen in zijn Koninkrijk voorlegt aan de Galliërs, geven ze hem een ketel met hun beroemde toverdrank. Samen met Asterix, Obelix en Hippix keert hij terug naar Engeland. Daar wordt Hippix op slag verliefd op Ophelia, de mooie verloofde van Flexmatix en valt Obelix als een blok voor haar gouvernante. Helemaal afgeleid van hun missie, raken ze de kostbare toverdrank kwijt en wordt Hippix ontvoerd door de Romeinen. Kunnen onze helden het Britse koninkrijk nog van de ondergang redden?

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op een Asterix & Obelix goodie bag bestaande uit een DVD, een stripboek, een sleutelhanger en een T-shirt? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Asterix en Obelix. Insturen kan van 1 oktober tot en met 1 november as.

Meer prijsvragen

 

Trailer

www.asterix3d.nl

Cast: Gérard Depardieu, Edouard Baer, Catherine Deneuve & Fabrice Luchini. Voice cast(NL): Youp van ‘t Hek, Patrick Martens, Dean Saunders, Jeronimo, Beau van Erven Dorens, Liz Snoijink e.a, Regie: Laurent Tirard. Producent: Fidélité.

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright