HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

BABY born® Soft Touch

zachtere knuffels en realistischer rollenspel met je favoriete pop

BABY born® Soft Touch met negen levensechte functies (die allemaal zonder batterijen werken) is nu nog eenvoudiger om mee te spelen dankzij haar zachte, beweeglijke lijfje en biedt realistisch ouder-kindrollenspel.

 
Hallo BABY born®, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt! Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born® nu ineens veel zachter aan - perfect om uren mee te knuffelen. Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de negen levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen. De armpjes van BABY born® zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding kinderspel is.

BABY born® eet dolgraag haar babyhapje van haar bordje met een lepel, en haar favoriete drankje is water uit haar flesje. Als ze verdrietig is, huilt ze echte poppentranen wanneer je haar zachte bovenlijfje indrukt. Misschien huilt ze omdat ze naar het toilet moet? Als je op de nieuwe zachte buikknop drukt, doet de pop een plasje. Ze doet zelfs een grote boodschap met een druk op de knop. Het kleine waterratje spettert en spattert dolgraag rond in het bad. Zodra ze zichzelf moe heeft gemaakt, sluit ze haar blauwe of bruine ogen om te gaan slapen als je haar op haar rug legt - het is helemaal leuk als ze ook nog haar duim in haar mond heeft natuurlijk.


Deze BABY born® Soft Touch set Meisje, Jongen of Brown Eyes bevat een bodysuit, mutsje, potje, luier, een bord met lepel, 1 portie pap, een fles, 1 speentje met ketting, geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de poppenmoeder en haar pop.
 

Bestel Baby born Soft Touch girl of boy direct bij Bol.com voor 48,95!

Dit najaar stellen we graag ook enkele andere superfijne BABY born- producten voor die fans het ultieme speelplezier met BABY born zullen bezorgen!

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op zo'n schattige knuffelige Baby born® boy? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. BB Soft Touch ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright