HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 Boomerang Highlights januari 2012

Mail en win een Scooby Doo knuffel en een Ben 10 actiefiguur!

 

Met het begin van het nieuwe jaar trakteert Boomerang jou op een selectie van de meest geliefde animatie klassiekers. Dus leef je uit met:

 

SCOOBY MANIA

Vanaf maandag 2 januari 2012 - Iedere maandag tot vrijdag van 16:20 tot 18:00 uur

Scooby Mania is deze maand iedere werkdag terug op Boomerang met een reeks afleveringen van elke Scooby serie.

The Scooby Show om 16:20 uur
Volg Scooby en zijn vrienden en zie of ze weten te ontkomen aan het reusachtige, kwaadaardige monster in “The Creepy Heap from the Deep”, de geest in “The Chiller Diller Movie Thriller" of het futuristische griezelige wezen in de zevende aflevering van de serie - “Creepy Cruise”.

Scooby Doo & Scrappy Doo om 16:45 uur
Ontmoet Scooby’s neefje Scrappy in de serie Scooby Doo & Scrappy Doo. Volg je favoriete hond, zijn neefje en vrienden op zoek naar geesten. De groep reist de hele wereld over, op zoek naar geesten en het oplossen van mysteries. Wanneer de groep zich opsplitst, lopen Scooby, Scrappy en Shaggy tegen de geest aan. In tegenstelling tot zijn oom wil Scrappy tegen de geest vechten en Scooby en Shaggy moeten hem uiteindelijk redden. Uiteindelijk komen ook Fred, Velma en Daphne de groep helpen.

Scooby Doo Where Are You om 17:10 uur
De groep gaat op een bootexcursie in "Hassle in the Castle", maar raakt verdwaald in de mist en spoelt aan op Haunted Isle. Ze ontmoeten een spook die hen waarschuwt het eiland te verlaten en nooit meer terug te komen. Mis de vele griezelige verhalen van de Scooby Doo serie Scooby Doo Where are You niet, en schakel iedere werkdag in om 17:10 uur.

A Pup Named Scooby Doo om 17:35 uur
Sluit je aan bij de groep voor de eeuwig durende avonturen van je favoriete serie aller tijden Scooby Doo Where are You. Mis de aflevering "Snow Place Like Home" niet, waarin de groep naar een ski lodge gaat en een gevaarlijke geest ontmoeten die voor problemen zorgt, of de vele andere afleveringen zoals "Scooby Dude", "Ghost Who's Coming to Dinner?" en "The Story Stick".

™ & © Hanna-Barbera


COOL CATS CLUB


Vanaf zaterdag 7 januari 2012 - Iedere zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 15:20 uur

Waar kun je de allercoolste katten vinden? Bij Cool Cats Club op Boomerang natuurlijk! Ben jij klaar voor de dubbele afleveringen met de tofste katten in de hoofdrol?

Tom & Jerry om 12:00 uur
De eeuwigdurende rivaliteit tussen Tom de kat en Jerry de muis gaat in januari verder op Boomerang’s Cool Cats Club. Mis het niet!

Top Cat om 12:50 uur
Wil jij weten wat Top Cat en zijn beste vrienden Benny, Choo-Choo, Brain, Fancy-Fancy en Spook van plan zijn? Schakel ieder weekend in voor Cool Cats Club zie of de groep wederom weet te ontsnappen aan agent Dibble.

Pink Panther om 13:40 uur
De allercoolste kat, Pink Panther, blijft in rondjes rennen om zijn aartsvijand Big Nose! Ga met Pink Panther en zijn vrienden mee voor een weekend boordevol kattige ondeugendheden!

Garfield om 14:30 uur
Garfield is terug met jouw favoriete afleveringen! Mis de doldwaze avonturen van deze oranje, pluizige, gestreepte kat en zijn vrienden niet!

 

NIEUWE AFLEVERINGEN CARTOONITO op BOOMERANG


Vanaf maandag 2 januari om 11:00 uur

De gloednieuwe afleveringen van Jelly Jamm zijn hier! Alleen op Cartoonito, het nieuwe TV-blok van Boomerang.

Jelly Jamm viert muziek, lol en vriendschap. In januari worden kinderen uitgenodigd om samen met Bello en zijn vrienden op komische avonturen te gaan, terwijl ze leren in harmonie te leven op de magische planeet Jammbo – de oorsprong van de muziek in
het universum.


SCOOBY CINEMA

Zaterdagen om 17:30 uur, herhalingen iedere zondag om 10:30 uur

Ga met Scooby en de groep op avontuur en kijk ieder weekend in januari en februari naar Scooby Cinema voor een Scooby film festival met twee films die direct na elkaar worden vertoond. Mis je de film op zaterdag, kijk dan naar de herhalingen op zondag.

7 jan The Spooky Fog / Scooby-Doo Meets Laurel and Hardy
De geest van Bigfoot jaagt steeds mensen weg van een populair ski resort. Scooby's groep probeert samen met Laurel en Hardy het mysterie op te lossen.

14 jan Ghost of the Red Baron / The Ghostly Creep from the Deep
The Three Stooges zijn in gevaar als Curly-Joe een baantje aanneemt op een boerderij die door de geest van Manfred von Richthofen bezeten is.

21 Jan The Haunted Horseman in Hagglethorn Hall / The Phantom of the Country Music Hall
Scooby en de groep gaan naar een concert van Jerry Reed. Ze krijgen te horen dat het concert is afgelast en dat alles verder in orde is. Uit nieuwsgierigheid besluiten ze naar binnen te kruipen via een raam en komen ze erachter wat er werkelijk is gebeurd met Jerry Reed.

29 Jan The Caped Crusader Caper / The Lochness Mess
De kinderen gaan samen met Batman en Robin op avontuur, wanneer Professor Flaky door Joker en Penguin worden ontvoerd.

4 feb The Mystery of Haunted Island / The Haunted Showboat
Hoewel de groep van plan was om naar Picnic Island te gaan, komen zij en de Harlem Globetrotters terecht op een boot in de buurt van Haunted Island waar drie geesten met capuchon hen opwachten.

™ & © Hanna-Barbera

 

BOOMERANG
Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten als Scooby-Doo, Tom and Jerry, Looney Tunes en The Flintstones. Boomerang zal ouders doen verlangen naar de dagen van weleer, terwijl een nieuwe generatie zich zal verheugen op de doldwaze avonturen van Pink Panther, Top Cat, Hong Kong Phooey, Wacky Races en Bugs Bunny. Dus laten we doen alsof we Boomerang enkel voor de kinderen willen!

Boomerang is beschikbaar via 12 netwerken in 13 talen, in de volgende regio´s: België, Bulgarije, Bahrein, Kroatië, Tsjechië, Cyprus, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Polen, Roemenië, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, het Midden-Oosten, Nederland, Rusland en Groot-Brittannië.
Voor meer informatie, ga naar de Nederlandse website: http://www.boomerangtv.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright