HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Brammetje Baas

vanaf 27 juni in de bioscoop


 

Op 27 juni komt Brammetje Baas uit, een familiefilm van de makers van Dolfje Weerwolfje, Het Paard van Sinterklaas en Minoes. Nog leuker…de film is geschikt voor iedereen die niet goed stil kan zitten.

De zevenjarige Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De rechtlijnige meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

De film Brammetje Baas snijdt een zeer actueel onderwerp aan; namelijk concentratieproblemen bij jonge kinderen. Deze film laat geen ouder onberoerd.

Brammetje Baas is geschikt voor alle leeftijden!

Nu ook verkrijgbaar op DVD en Blu-ray!

 

 

www.brammetjebaas.nl

 

‘Ik ben anders dan de rest’  

Cabaretier Jochem Myjer verleent zijn medewerking aan de film Brammetje Baas met het liedje ‘Ik ben anders dan de rest’ dat speciaal geschreven en gecomponeerd werd voor deze familiefilm. De veelzijdige Jochem Myjer die niet onder stoelen of banken steekt dat hij ADHD heeft, aarzelde geen moment om mee te werken aan de film van regisseur Anna van der Heide: ‘Ik herkende mezelf zo vreselijk in Brammetje Baas dat ik vond dat ik er niet onderuit kon om een liedje te schrijven. Ik heb Ik ben anders dan de rest geschreven als een soort lijflied voor alle kindertjes die heel druk zijn omdat ik vind dat het juist heel leuk is om anders te zijn dan de rest en boven de anderen uit te springen’.

 

 

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright