HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Doe’s Gek Festival

van 27 t/m 29 oktober in de IJsselhallen te Zwolle


Doe's Gek; het-alles-kan evenement van deze herfst! Een nieuw kinderevenement vindt deze herfstvakantie plaats in Zwolle: Doe’s Gek. De oud-organisatoren van Lego World komen nu terug met een groots opgezet kinderevenement van ruim 15.000 m² waar kinderen worden uitgedaagd om te kijken, voelen, luisteren en vooral om Gek te doen. Doe’s Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie! Samen met Lego vereniging ‘De Bouwsteen’ is er maar liefst 5.000 m² met Lego stenen, bouwwerken, bouwtafels en speeltafels

Spelen, ravotten, dromen, fantaseren, dansen en leren. 15.0000m² kinderplezier onder één dak en dat alles voor één prijs. Naast een groot LEGO thema worden er nog twaalf kinderwerelden gecreëerd. De gamehal, kermisattracties, hindernisbanen, bioscoop springkussen, dinosaurussen en live optredens zorgen ervoor dat de dag om zal vliegen.

Tijdens dit festival wordt ook de 1e aflevering van het nieuwe seizoen van Ben 10 en O.K.K.O getoond in de bioscoop en er is een Ben 10 stormbaan.

Ben 10
Vanaf 23 oktober gaat het 2e seizoen van Ben 10 van start. De serie gaat over de 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix (een soort horloge dat hij draagt) buitenaardse krachten oproept om de wereld te redden. De serie is enorm populair, vooral onder jongetjes. Ik heb zelf op Speeldag Hoorn gestaan met een Ben 10 stormbaan en ik merkte daar het enthousiasme van de kinderen voor de serie.

 

O.K.K.O
De wereld is een knettergekke wedloop geworden! Om niet achter te raken, moet IEDERE LAATSTE PERSOON OP AARDE een held met superkrachten worden! Dit is een wereld waarin de prestaties van superhelden en gigantisch grote strijden onderdeel van de dag zijn. Maar zelfs in zo’n actievolle wereld, moeten helden nog steeds gewone dingen doen, zoals het behouden van een baan en naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held… K.O.! De serie is gloednieuw en vanaf 6 november te zien.

Meer informatie over Doe 's gek: www.doesgek.nl.

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten voor het Doe's gek festival? Stuur een berichtje met daarin je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Doe 's Gek.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright