HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Cartoon Network Voetbalacademie gaat de 2e helft in!

Stem tot en met 29 juni op het beste en meest unieke voetbaltrucje!

 

        Luiz Gustavo kick-off.pngDe Cartoon Network Voetbalacademie is in volle gang! Vele kinderen hebben een video met hun beste voetbaltrucjes ingestuurd via de website van Cartoon Network om kans te maken op de felbegeerde hoofdprijs: een training met de Braziliaanse voetballer Luiz Gustavo! Op de website van Cartoon Network kun je alle video’s met de voetbaltrucjes zien! Tot en met 29 juni kan er via www.CartoonNetwork.nl gestemd worden op de beste voetbaltrucjes. Stem nu op jouw favoriet en wie weet krijgt hij/zij de unieke kans om deze zomer te trainen met profvoetballer Luiz Gustavo!


Op 16 mei jl. is de derde editie van de succesvolle Cartoon Network Voetbalacademie van start gegaan, de zoektocht naar jeugdig voetbaltalent. Geheel in stijl van het WK heeft de CN Voetbalacademie dit jaar een Braziliaans tintje. De winnaar van de Cartoon Network Voetbalacademie 2014 mag namelijk op training met de Braziliaanse voetballer Luiz Gustavo! Tot en met 13 juni konden kinderen hun beste voetbaltrucje insturen via de website van Cartoon Network. Vanaf 14 juni kan er gestemd worden op de beste en meest unieke trucjes via www.CartoonNetwork.nl. Er kan gestemd worden tot en met 29 juni, daarna kiest een jury uit de 20 video’s met de meeste stemmen de winnaar die de unieke kans krijgt om met Luiz Gustavo te trainen. Begin juli wordt de winnaar bekend gemaakt die deze zomer met een ouder/voogd naar een bestemming in Europa mag afreizen voor deze exclusieve trainingssessie.MAIL & WIN!

Voetbalfans die geen filmpje hebben ingestuurd naar Cartoon Network kunnen bij ons nog kans maken op een leuke Cartoon Network prijs!

We verloten een aantal CN voetbalpakketjes met een voetbalshirt, lunchbox, bidon, een wimpel met handtekening van Luiz Gustavo en een stressvoetballetje. Bovendien krijgt de hoofdprijs als extra een lederen voetbal en een kleine handvoetbaltafel!

Wil je kans maken? Beantwoord dan de volgende vraag: wie is jouw favoriete voetbalspeler?
Stuur dan je berichtje naar de redactie o.v.v. CN Voetbalacademie. Vergeet je naam en adres niet te vermelden. Insturen kan van tot en met 1 juli as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én vermeld je favoriete voetbalspeler onder de actie.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright