HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

LEGO® WORLD 2012

van 17 t/m 23 oktober

 

LEGO® WORLD is het grootste LEGO spektakel ter wereld en zal dit jaar voor de 12de keer plaatsvinden. Van woensdag 17 t/m dinsdag 23 oktober 2012 kun je in de IJsselhallen in Zwolle wederom genieten van 6 grote hallen met heel veel LEGO bouwplezier, miljoenen LEGO steentjes, levensgrote LEGO bouwwerken, LEGO bouwwedstrijden, een bioscoop, spectaculaire attracties en bekende artiesten!

Om de verschillende LEGO thema’s ook dit jaar weer groots neer te zetten wordt alles uit de kast gehaald. Een bos van 5000 m², een dierentuin, vele attracties en spetterende optredens zorgen ervoor dat LEGO WORLD 2012 het uitje in de herfstvakantie wordt wat je niet mag missen!

 

Nu ook voor meisjes!
Net als voorgaande jaren worden er verschillende LEGO themawerelden gecreëerd waarbij  thema´s als LEGO CITY met de nieuwe lijnen bospolitie en bosbrandweer, LEGO STAR WARS, LEGO Ninjago, LEGO Creator en LEGO Duplo te zien zijn. Daarnaast zijn er elk jaar ook weer nieuwe thema´s die geïntroduceerd worden tijdens LEGO WORLD. Dit jaar is er een nieuw thema speciaal voor meisjes: LEGO Friends.  

LEGO WORLD is meer een belevingswereld dan een evenement. Overal op het evenement kan gebouwd worden met LEGO stenen. De vele LEGO bouwmogelijkheden en LEGO bouwwedstrijden maken LEGO WORLD tot een groot LEGO paradijs voor jong en oud. Jongens, meisjes, vaders, moeders, opa’s en oma’s, LEGO is er al jarenlang voor iedereen. Uiteraard kun je ook dit jaar weer fantastische prijzen winnen in de vele LEGO bouwwedstrijden die je over het hele evenement kunt vinden.

LEGO WORLD wordt jaarlijks bezocht door meer dan 70.000 bezoekers!

In de herfstvakantie kun je LEGO WORLD bezoeken van 17 tot en met 23 oktober 2012. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.LEGOWORLD.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys in heel Nederland.

 

MAAK KANS OP TOEGANGSKAARTEN

Wil jij kans maken op 2 gratis toegangskaarten voor LEGO WORLD? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wist je dat de minifiguurtjes van LEGO het grootste ‘volk’ op aarde vormen? Weet jij uit hoeveel figuurtjes dit LEGO-volk bestaat?

Stuur het juiste antwoord naar legoworld(@)peuterplace.nl. Vergeet je naam en adres niet te vermelden! Winnaars kunnen de gratis tickets met een speciale code downloaden via www.legoworld.nl.

Insturen kan tot 1 oktober as.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright