HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

De leukste lichtgevende bluetooth speakers van Lumin’us zijn terug!

van Kids BigBen


Vanaf nu nieuwe modellen verkrijgbaar


De muziekliefhebber kan dit najaar zijn of haar verlanglijst aanvullen met de Lumin’us speaker van Bigben Interactive. Het assortiment is flink uitgebreid, waardoor er voor iedereen een passende Lumin’us speaker te vinden is. Van een schattige dino, tot een stoere raket of een gewaagde schedel. Ook past er een Lumin’us in elk interieur door de cactus en de ananas. Kortom, het perfecte cadeau voor jong en oud.

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kamer. De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, om de perfecte sfeer te creëren. Via de Bluetooth®- en USB-aansluiting worden favoriete nummers probleemloos afgespeeld. Een opgeladen Lumin’us geeft 8 uur muziekplezier, waardoor hij niet aan een vaste plek gebonden is. De Lumin’us heeft maar liefst 9 verschillende kleuren en diverse lichteffecten waardoor je een mini-disco in je eigen kamer kunt creëren. Daarnaast is de Lumin’us eenvoudig in gebruik door de bijbehorende afstandsbediening.

Iedereen kan zijn of haar perfecte Lumin’us vinden tussen alle beschikbare modellen. Natuurlijk is er de serie van vorig jaar: beer, konijn en hart. Daarnaast is het assortiment dit jaar uitgebreid met de volgende modellen: eenhoorn, dino, hond, cactus, ananas, raket en schedel.

Direct te bestellen bij Bol.com vanaf € 44,00.

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op zo'n mooie speaker? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. BB Lumin'us ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.


Over Bigben Interactive
De BIGBEN INTERACTIVE Groep is marktleider op het gebied van accessoires voor zowel videogamesystemen als mobiele telefonie en speelt met haar kennis en producten in op ontwikkelingen op de multimediamarkt. De ambitie van Bigben Interactive is om een toonaangevende rol te spelen in de Europese multimediamarkt, daarbij gebruik makend van haar grootte, ontwikkelcapaciteiten en commerciële netwerk.


Meer informatie over Bigben Interactive kun je terugvinden op: www.bigben.eu.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright