HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Theatershow Rupsje Nooitgenoeg

Vanaf 21 oktober – in meer dan 60 theaters in Nederland en België  


De nieuwe theatershow Rupsje Nooitgenoeg is gisteren in première gegaan in het Zaantheater in Zaandam. Just4Kids brengt in samenwerking met theaterproducent Mark van Ierssel deze theatershow naar meer dan 60 Nederlandse en Belgische theaters. Naast het altijd hongerige rupsje komen maar liefst 75 karakters uit vier bekende verhalen tot leven. Jong en oud worden door middel van licht, geluid en beeld ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg.

        Rupsje Nooitgenoeg 1.jpgDe bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al jaren de harten van families wereldwijd te veroveren en komt 21 oktober tot leven in de Nederlandse en Belgische theaters. In de prachtig vormgegeven theatershow worden de verhalen verteld van Rupsje Nooitgenoeg, het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en het Eenzame Vuurvliegje De hartverwarmende voorstelling wordt naar Nederland en België gehaald door Mark van Ierssel theaterproducties en Just4Kids.

De show belooft een feest der herkenning te zijn voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de  ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. De prachtige theatershow die al te zien was in Australië, Amerika en Engeland ging op 21 oktober in première in het Zaantheater in Zaandam.

 

MAIL & WIN
Wij mogen twee mensen blij maken met vier vrijkaarten. Wil jij kans maken? Dat kan! Stuur een berichtje waarin je aangeeft in welk theater je de show wilt gaan zien naar de redactie o.v.v. Rupsje Nooitgenoeg! Vergeet je naam en adresgegevens niet!

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen en waar je de show wilt gaan bezoeken.

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright