HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Maak kans op drie nieuwe kinderalbums op CD!


Er zijn dit najaar weer drie fantastische kinderalbums verkrijgbaar op CD. Leuk om mee te zingen en op te dansen, of als sfeermaker voor de feestdagen in december. Wij mogen drie pakketjes weggeven met de volgende CD's voor Kids, Sinterklaas en Kerst!

 

De Leukste Kids Hits van 2018

'De Leukste Kids Hits van 2018' is een fantastische dubbel-CD met maar liefst 40 songs voor de jongste muziekliefhebbers. Op deze CD staan liedjes van onder andere Fource, Kinderen Voor Kinderen, Kalvijn, Ronnie Flex, Maan, Buddy Vedder en vele andere superhits.

 

 

 

Sinterklaas Top 100

Op deze mix CD staan tracks van onder andere het Sinterklaas Journaal, Coole Piet, Testpiet en de populaire tweeling Mylène en Rosanne. Daarnaast zijn er nieuwe liedjes van Dave Dekker, die bekend werd als de kleine Ciske de Rat en Sita die we kennen uit de vele sprookjesmusicals en het gezicht is van Disney Channel. Klassieke Sinterklaashits ontbreken uiteraard niet en worden ingezongen door Kinderen voor Kinderen. 

 

 

 

Kerst Kids Top 50

Het perfecte dubbele Kerstalbum voor het hele gezin, met daarop nummers van onder andere Bert & Ernie, Kinderen Voor Kinderen, Nick & Simon, de beste zangeressen van Nederland; Maan, Sharon Doorson, Do,  Lisa Lois, Tjindjara, Elske DeWall, Miss Montreal & Pleun. Kindervrienden Ernst & Bobbie maken dit album zeker compleet!

 

 

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op een pakketje met deze 3 DVD's? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Kids CD-pakket.

Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom je wil winnen.


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright