HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Het Spellenspektakel 2017

11 en 12 november in Beursgebouw Eindhoven


Terwijl de zomer nog in volle gang is, maakt het Beursgebouw Eindhoven zich langzaam klaar voor alweer de 24e editie van het grootste spellenevenement van Nederland: het Spellenspektakel! Jong en oud dompelen zich tijdens deze tweedaagse beurs onder in honderden spellen. Op het Spellenspektakel zijn de nieuwste bordspellen te vinden, worden de laatste kaart-, miniatuur-, en gezelschapsspellen gepresenteerd, kun je deelnemen aan verschillende spelletjestoernooien en workshops en kunnen kinderen hun plezier niet op bij het speciaal ingerichte Kinderplein. Voor vintageliefhebbers zijn er tal van tweedehands spelletjes. Kortom: het Spellenspektakel is een vermakelijk uitje voor iedereen!

Met het oog op de koude winterdagen is het Spellenspektakel de perfecte gelegenheid om de spelletjeskast uit te breiden. Je kunt hier namelijk spellen uitproberen die nog niet in de winkel liggen, de laatste uitbreidingen van je favoriete spel kopen en demonstraties van de nieuwste spellen bijwonen. Wil je nóg beter worden in dat ene geweldige spel? Vele uitgevers uit binnen- en buitenland geven uitleg en tips om jouw tegenstanders te slim af te zijn en ook tijdens de kampioenschappen kun je de tactieken van jouw favoriete speler bewonderen. Voor diegenen die niet kunnen wachten met spelen, worden er verschillende toernooien georganiseerd.

Op het speciaal ingerichte Kinderplein met spellen op maat voor kinderen en mega-Jenga kunnen kinderen zich optimaal vermaken onder professionele begeleiding. De eerste 5.000 bezoekers ontvangen bij binnenkomst een speciaal Spellenspektakel spel, wees er dus snel bij!
Vorig jaar heeft het goedbezochte Spellenspektakel ruim 9.000 spelletjesfanaten mogen ontvangen en verwacht wordt dat daar dit jaar weer veel bezoekers bij komen.


SPELLENSPEKTAKEL 2017
Datum: 11 en 12 november 2017
Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur
Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs: €10,50 voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang
Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts a aan.


De tot nu toe bevestigde uitgevers die spelletjesfanaten de nieuwste spellen gaan laten zien zijn: 999 Games, The Game Master, Asmodee, White Goblin Games, Smart Games en Game Brewer. Kijk voor meer informatie, het programma, de kaartverkoop en de deelnemende uitgevers, spellen en kampioenen die de komende tijd gefaseerd bekend worden gemaakt op www.Spellenspektakel.nl.

 

MAIL & WIN
Wij mogen drie gezinskaarten t.w.v. 24 euro weggeven! Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Spellenspektakel.

Doe je liever mee via Facebook? Like, share én reageer onder deze actie.

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright