HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Cartoon Network zoekt grootste voetbaltalent van 2014

Kijk naar CN Voetbalacademie vanaf 1 juni om 10:35 uur

 

        Luiz Gustavo kick-off.pngHeb jij je voetbaltrucjes al helemaal onder de knie? Kan jij goed de bal hooghouden of een rondje om de wereld? Dat komt goed uit! Cartoon Network is namelijk op zoek naar jong voetbaltalent tussen de 5 en 15 jaar. Vanaf vandaag tot en met 13 juni kun je een video van je beste voetbaltrucje uploaden via www.CartoonNetwork.nl en daarmee kans maken op een training met de Braziliaanse profvoetballer Luiz Gustavo! Wie weet sta jij deze zomer samen met Luiz op het voetbalveld!

Net als vorig jaar neemt Kees Jansma plaats in de jury van de CN Voetbalacademie. Kees Jansma (26 juni 1947) is onder andere sportpresentator, producent en perschef van Oranje en is voorzitter van Jeugdsportfonds Nederland. Kees Jansma is vereerd dat hij deze positie wederom mag innemen: “Cartoon Network zorgt met deze actie voor het fun element bij voetbal en brengt mede het Jeugdsportfonds onder de aandacht van veel kinderen. Sport moet allereerst leuk zijn en is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Vorig jaar hadden de deelnemers erg spectaculaire trucjes ingestuurd en was het moeilijk om een winnaar te kiezen. Ik ben benieuwd naar de creativiteit van de kinderen dit jaar”.


Jeugdsportfonds

Cartoon
Network is voor de promotie van de Voetbalacademie een samenwerking aangegaan met het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij het Jeugdsportfonds kunnen zij hun sportdroom waar maken.

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright