HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 


Familiefilm Wickie de Viking vanaf 21 april in de bioscoop

 

Studio 100 presenteert de allereerste live-action film van de bekende held ‘Wickie de Viking’ verschijnt 21 april  in de Nederlandse bioscopen.

 

Wickie, een Vikingjongen die anders is dan andere vikingen: lief, zachtaardig en een beetje verlegen, maar hij heeft een speciale gave die niemand heeft: hij is slim! Hij overtuigt iedereen van zijn ideeën door zijn motto:“Wie niet sterk is moet slim zijn! Op een dag wordt zijn dorp overvallen door een bende piraten, onder leiding van Vreselijke Sven. De overvallers plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: alle kinderen. Behalve Wickie, die net op dat moment vast zit in een boom met zijn deltavlieger. Wickies vader en de andere Vikingen uit Flake hijsen meteen de zeilen om de kinderen te redden. Wickie gaat als verstekeling aan boord, de piraten achterna om zijn vrienden te redden en komt terecht in een wervelend avontuur!


Met o.a. de stemmen van Ralf Mackenbach als Wickie, Kristel Verbeke als de mooie Lee Fu, Ernst Daniël Smid als Halvar, Wickies vader. En verder de stemmen van: Frans Bauer, Giel Beelen, Gerard Ekdom, Jack Wouterse, Lucie de Lange en Paul Haenen.

Nu verkrijgbaar op DVD!

Trailer

 

www.wickiefilm.nl

 

MAIL & WIN: 4x Wickie de Viking prijzenpakket

PeuterPlace mag vier kinderen blij maken met een Wickie de Viking prijzenpakket, bestaande uit een Wickie de Viking pop en twee puzzels.

Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar wickie(@)peuterplace.nl. Insturen kan tot en met 30 april 2010.

 

Meer prijsvragen en acties

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright