HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Asterix & Obelix XXL vanaf vandaag verkrijgbaar
op 29 november op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One and PC

Asterix & Obelix XXL 2 is terug in een nieuwe game voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC, 13 jaar na de eerste release als een computergame.

Of je nu al jaren grote fan bent of de avonturen van Asterix en Obelix pas net hebt ontdekt, de actie en avonturen game Asterix & Obelix XXL 2 is leuk voor iedereen. Zowel jong als oud zullen genieten van het spannende avontuur in Las Vegum, een pretpark gemaakt door Julius Caesar. Terwijl je je weg door het park zoekt zul je verschillende, kleurrijke thema’s tegenkomen zoals Lutetia, Klein Venetië, LuckSore en Pirateneiland.

Asterix & Obelix XXL 2 is uitgebracht in twee edities:
De Limited editie met daarin de game en drie figurines: Asterix, Obelix en Idefix en de Collectors edition met daarin de game, een grote Asterix figurine (15cm), een exclusief t-shirt en twee lithografieën.

Bestel jouw game direct bij Bol.com

 

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op de limited edition van Asterix & Obelix XXL voor PS4, met extra figuren van Falbala en Cesar? Dat kan! Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Asterix & Obelix! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij wil winnen.

 

 

Over Mindscape BV
Mindscape BV te Amstelveen is sinds haar oprichting een leidende speler in het ontwikkelen, uitgeven en distribueren van (Nederlandstalige) console- en PC games. Titels uit de Mindscape catalogus zijn: LEGO, Robbie Konijn, RollerCoaster Tycoon, Gear.Club Unlimited, Syberia, Asterix & Obelix, en Boerderijleven. Mindscape heeft een prominente positie in de markt voor familie games. Daarnaast distribueert Mindscape Retro-Bit hard- en software en accessoires. Alle producten van Mindscape zijn te koop op www.mindscape.nl of bij de bekende verkoopkanalen van games en accessoires.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright