HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Nieuwe AVI-serie van Vivian den Hollander over hockey

Maak kans op een boekenpakket!

 

In augustus verschijnt bij Van Holkema & Warendorf een nieuwe AVI-serie van Vivian den Hollander over hockey die aansluit bij de successerie Supersticks. Er zijn inmiddels al meer dan 300.000 AVI-boeken van Vivian den Hollander verkocht!

Leuk voor beginnende hockeyers, zowel jongens als meisjes, die met deze sportieve AVI-reeks op een aantrekkelijke manier leren lezen over hun favoriete sport. Leeftijdsadvies vanaf 6 jaar.

 

Een stick voor Saar

Saar gaat op hockey. Ze krijgt een mooie outfit en een stick, maar helaas is ze niet erg handig. Als Saar thuis oefent, slaat ze een vaas kapot. En op het veld gaat het ook mis, ondanks alle tips van haar vriendje Mees. Maar Saar zet door. Ze laat zich zelfs niet afschrikken door een vervelend insect. Wanneer het vest van een teamgenoot de sloot in waait, komt de stick van Saar goed van pas. Ze laat zien dat ze heus niet zo onhandig is als iedereen denkt!

Vivian den Hollander & Saskia Halfmouw
Van Holkema & Warendorf
ISBN 9789000307470, prijs € 7,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Een tik met de stick

Saar zit net op hockey. En omdat ze het nog knap lastig vindt, krijgt ze les van haar buurjongen Mees. Ze hockeyen buiten op straat.

Maar als de ballen die Saar slaat steeds tegen deuren en auto's aan knallen, besluit Mees dat het beter is om op het veld te gaan oefenen. De hond van de coach is daar ook. Saar vergeet dat ze zouden gaan hockeyen en rolt met het beest over het veld. Totdat ze opeens ergens van schrikt.

Vivian den Hollander & Saskia Halfmouw
Van Holkema & Warendorf
ISBN 9789000307487, prijs € 7,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright