HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Verboden voor Ouders: Encyclopedie van alle landen

Lonely Planet

 

Alles wat je altijd al wilde weten over alle landen van de wereld!

Lees over de vreemde gebeurtenissen, de bijzondere dieren, de afschuwelijke geschiedenissen en de gekke feitjes die de 200 landen van de wereld zo interessant maken.

Meer dan 200 pagina's vol levendige verhalen, grappige feiten en weetjes waarvan je achterover valt. Je vindt er het antwoord op al je vragen: Wat zijn de vijf luidste dieren ter wereld? Waarom dragen vrouwen in Myanmar gouden ringen rond hun hals? Wat zijn de tien dodelijkste dieren in Australië? Wie vond het gaatje in de donut uit? Voor nieuwsgierige kinderen: met informatie over taal, munteenheid, hoofdstad, opmerkelijke gebeurtenissen, plaatselijke lekkernijen, bijzondere dieren en nog veel meer.

 

 

Citaat
"Hier bij Lonely Planet hebben we besloten om een boek voor kinderen te maken over alle landen van de wereld, niet voor de ouders. De wereld is heel erg groot, en in deze 'niet-voor-ouders-reisgids' hebben we ons geconcentreerd op de écht interessante dingen om zo een momentopname te maken van elk land. (Waarschuwing aan ouders: dat zijn waarschijnlijk niet dezelfde 'interesante dingen' die jullie zo leuk vinden... waar je koffie kunt kopen, hoeveel sterren een hotel heeft, wat het telefoonnummer van het vliegveld is, bla,bla,bla)"

 

Beoordeling

Een groot formaat encyclopedie speciaal voor kinderen met een speelse lay-out, boordevol illustraties, weetjes en feiten van alle landen in de wereld. Het boek behandelt per pagina één land. De 200 landen zijn gecategoriseerd per werelddeel en het boek sluit af met de wereldkaart.

Een leuk naslagwerk voor in de kinderboekenkast!

Uitgeverij Lannoo
ISBN 9789020988321, prijs € 19,95.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright