HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Ik kan alles lekker zelf!

Rijmpjes, versjes en verhalen over alles voor het eerst zelf doen

 

Veters strikken, zwemmen, logeren, naar de dierentuin, naar de tandarts of de kapper – alles doe je een keer voor het eerst. Iets nieuws doen is altijd spannend, en soms zelfs een beetje eng. Maar hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt. En deze verhalen helpen daar een beetje bij.

In Ik kan alles lekker zelf! zijn de leukste voorleesverhalen en mooiste illustraties van Nederlandse en Vlaamse auteurs en illustratoren opgenomen. Een lekker dik boek vol eerste keren. Om keer op keer voor te lezen!

Met bijdragen van onder andere:
Frank Adam, Sanne de Bakker, Dick Bruna, Anja Elshout, Marianne Busser & Ron Schröder, Jaap ter Haar, Eric Hill, Vivian den Hollander, Inge Misschaert, Milja Praagman, Dirk Scheele, Carry Slee, Yoeri Slegers, Dagmar Stam, Harmen van Straaten

 

Pimento
ISBN 9789049925413, prijs € 15,95.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.

 

Recensie
Een geweldig leuk voorleesboek met bekende en nieuwe voorleesverhalen, rijmpjes en liedjes. Vrolijke en grappige illustraties en onderwerpen die aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen. Voor het eerst schaatsen, naar school of boodschappen doen, naar de tandarts, kamperen en ga zo maar door. Hier en daar zijn tussen de verhaaltjes twee pagina's opgevuld met Nurdy's (Ellen Langendam).

Mooi groot formaat met harde cover, jammer dat de bladzijden van een wat dunnere kwaliteit papier zijn.

Gegarandeerd voorleesplezier, thuis, bij het kinderdagverblijf en op school!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright