HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Leuke nieuwe stripboeken

 

Stripverhalen zijn leuk voor jong en oud. Standaard Uitgeverij, onderdeel van WPG Uitgevers Belgie, verdeelt fantastische reeksen als Suske en Wiske, de Kiekeboes, F.C. De Kampioenen, Urbanus, De Rode Ridder en vele andere.

 

De Kleine Prins - De planeet van Jade

De planeet van Jade wordt bewoond door 'minerale mensen': de Lythiërs. Maar de laatste tijd wordt hun planeet helemaal overwoekerd door braamstruiken. De Lythiërs moeten de stad verlaten, maar burgemeester Jade weigert te vertrekken zolang haar zoon Mica niet is teruggekeerd van de missie waarvoor ze hem heeft uitgestuurd...

Guillaume Dorison 
Standaard Uitgeverij
ISBN 9789002249174, prijs € 7,99.

 

 

Suske en Wiske nr. 319 - Suske de Rat

Suske krijgt een dagboek van zijn grootoom Cois Antigoon in handen. Daarin beschrijft deze hoe hij in 1914 als jonge knaap naar een Amsterdams internaat gestuurd werd terwijl zijn vader ging vechten in de Eerste Wereldoorlog. Cois wordt er al meteen goeie maatjes met de kleine Willemien. Samen komen ze in opstand tegen de strenge opvoedster Ina. Als Cois toevallig het geheim van Ina ontdekt, maakt ze hem het leven zodanig zuur dat hij besluit weg te vluchten. Op de dool in Amsterdam ontmoet hij Johnny, een volkse landloper. Deze vrolijke vriendschap eindigt echter in een lelijk verraad en voor hij het beseft, zit Cois diep in de problemen.

 

 

Suske en Wiske Pocket 31

Deze handige meeneempocket bestaat uit de volgende drie strips:

De parel in de lotusbloem

De sterrenplukkers

De Belhamel-bende

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright