HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Vast

Mail en win-actie

 

Sams vlieger zit vast in een boom. Hij gooit zijn schoen naar de vlieger, maar ook die komt vast te zitten.

Dus hij gooit ook zijn andere schoen naar de boom, en ook die komt vast te zitten... evenals een ladder, een pot verf, een gootsteen, een orang-oetang, een walvis en nog vele andere dingen. Maar zijn vlieger komt niet naar beneden. Alles zit muurvast. Krijgt Sam zijn vlieger ook nog terug?

Een grappig verhaal over een jongetje dat er een heerlijke warboel van maakt. Geschreven en fraai geïllustreerd door de veelbekroonde en internationaal vermaarde prentenboeken-maker Oliver Jeffers.

Voor kinderen vanaf vier jaar.

Oliver Jeffers
Pimento
ISBN 9789049925215, prijs € 15,00.
Direct bestellen bij Bol.com


 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op dit prentenboek? Mail dan een berichtje naar de redactie met je naam en adres o.v.v. Vast. Insturen kan tot 15 maart as.

Meer prijsvragen

 

Over de auteur
Oliver Jeffers is dol op boeken. Voor hij aan dit prentenboek begon, heeft hij zelf ook geprobeerd boeken te eten, maar hij kwam tot de conclusie dat hij ze liever maakt dan eet. Oliver Jeffers heeft al verschillende succesvolle prentenboeken op zijn naam staan, die inmiddels met diverse prijzen zijn bekroond. Hij studeerde visuele communicatie aan de universiteit in Ulster, Ierland. Op dit moment woont en werkt hij in New York.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright