HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Ernst & Bobbie: Paniek op het politiebureau

17 oktober t/m 31 oktober 2010


Dit NAJAAR toeren de razend populaire Ernst en Bobbie weer door heel Nederland om in maar liefst twaalf steden op te treden met hun GLOEDNIEUWE multimediashow ERNST en BOBBIE: Paniek op het Politiebureau.

In de nieuwste Ernst en Bobbie Show staat de opening van het geheel verbouwde politiebureau centraal. En niemand minder dan de koningin komt de opening verrichten. Tot zover gaat alles goed, maar dan vinden Ernst en Bobbie op de pas verbouwde zolder een kluis... Wat zit er in die kluis? En waardoor komen die twee soepkippen na het vinden van de kluis zó in de problemen? Gelukkig komen Exel, Dax en Xena uit de bekende TV-serie XMIX in actie om Ernst en Bobbie te helpen en het probleem op hun eigen wijze op te lossen!
 
Van zondag 17 oktober t/m zondag 31 oktober kunnen jong (vanaf 3+) en oud genieten van de Ernst en Bobbie-show in de volgende steden: Nieuwegein, Zoetermeer, Capelle a/d IJssel, De Lier, Sliedrecht, Geldermalsen, Gemert, Oostzaan, Den Helder, Heerhugowaard, Zeist en Alphen a/d Rijn.


Ook in Paniek op het Politiebureau zitten weer heel veel liedjes die de kinderen uit volle borst mee kunnen zingen. Ernst is de betweter, denkt eerst goed na en doet dan pas iets. Bobbie is heel anders. Hij is altijd vrolijk en onbezorgd. Hij doet eerst en denkt dan pas na en vaak denkt hij helemaal niet.

Teksten: Gert-Jan van den Ende en Erik van Trommel. Muziek: Gert-Jan van den Ende.

 

Kaartverkoop
Toegangskaarten à €16,50 (onder 1 jaar gratis) zijn telefonisch te bestellen via 0900-2040806 of online via www.ernstbobbie.nl. Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag van het optreden bij de zaal verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright