HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Bennie Stout

De grote film van Sinterklaas

 

Vanaf 5 oktober in heel Nederland te zien
1930. Benjamin “Bennie” Stout doet zijn naam eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakte trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennies vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen.
Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren.
Al snel komt Bennie erachter dat dat niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de “stoute kinderen” in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als “stout jongetje” moet je mee in de zak naar Spanje… en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

 

Cast
Hanna Verboom,
Koert Jan de Bruijn, Irene Moors, Diederik Ebbinge, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, en naast heel veel Pieten maakt ook de enige echte Sinterklaas in de film zijn opwachting. Hiervoor kwam hij speciaal over uit Spanje.

 

Trailer

 

 

 

MAIL & WIN !

PeuterPlace verloot een aantal pakketjes met bioscoopkaarten, het Lees & Luistboek van Bennie Stout, en de CD ! Wil jij kans maken op dit coole pakket? Stuur dan snel een berichtje met je naam en adres naar benniestout@peuterplace.nl.

Insturen kan tot en met 22 oktober as.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright