HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 


 


Het Enige Echte Club van Sinterklaas Feest

27 november 2010 in de Jaarbeurs Utrecht

 


Familiezender RTL 4 viert de verjaardag van Sinterklaas dit jaar groots op zaterdag 27 november in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens Het Enige Echte Club van Sinterklaas Feest.

Samen met de pieten uit de enorm populaire serie ‘De Club Van Sinterklaas', duizenden ouders en kinderen en bekende artiesten zoals Nick & Simon en Ralph Mackenbach, wordt de verjaardag van de goedheiligman uitbundig gevierd. Naast Sinterklaas zijn natuurlijk alle bekende pieten zoals Coole Piet Diego, Muziekpiet, Testpiet, Profpiet, Kluspiet, Hoge Hoogte Piet, Hokuspokuspiet, en Hulppiet aanwezig om te zorgen voor een onvergetelijk familiefestijn dat gepresenteerd wordt door Frans Bauer en Nicolette van Dam.

‘De Club Van Sinterklaas' is al sinds 1999 onmisbaar voor enorm veel kinderen en hun ouders. De reeks staat garant voor een aaneenschakeling van spannende tv-momenten en door de kijkertjes inmiddels omarmde pietenkarakters. In de kinderserie beleven de pieten de meest spannende avonturen in aanloop naar Het Club van Sinterklaasfeest dat op zaterdag 27 november in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gevierd.

Vanaf 1 november is ‘De Club van Sinterklaas: Paniek in de Confettifabriek' op schooldagen bij RTL 4 te zien om circa 16.30 uur en op RTL 8 bij Telekids om circa 8.15 uur. Het geliefde tv-programma biedt een aaneenschakeling van spannende tv-momenten als pieten de meest spannende avonturen beleven in aanloop naar Het Club van Sinterklaas Feest dat op zaterdag 27 en zondag 28 november in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt.

Kaarten zijn verkrijgbaar via via rtltickets.nl.

 

 .

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright