DVD African Bambi - met de stem van Loes Luca als giraffe
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

African Bambi

Verkrijgbaar vanaf 13 augustus 2008

4 DVD Box bestellen

Het échte Bambi verhaal over liefde, moed en avontuur.


Reis samen met de giraffe als verteller mee naar de wonderlijke dierenwereld op de warme vlaktes van de uitgestrekte Afrikaanse Serengeti, waar het leven begint van de drie prachtige jonge gazelles Tomi, Grant en Imp. De film is geschikt voor jong én oud vanaf 4 jaar.

In tegenstelling tot veel bestaande natuurfilms wordt een echt verhaal verteld. Het unieke en echte Bambi verhaal over liefde, moed en avontuur. Bovendien bevat de film de nodige humor. Actrice en comédienne Loes Luca (o.a. Ja zuster, Nee zuster, 't Schaep met de 5 pooten) vertelt als giraffe het prachtige verhaal.

BEKIJK DE TRAILER

Korte inhoud
De Serengeti vlakte in Tanzania is het thuisgebied van de verteller van dit magnifieke verhaal; de giraffe. Deze giraffe heeft, vanuit haar hoge positie, een unieke kijk op het leven in de Serengeti. Zij vertelt het verhaal over de gazelles Tomi, Grant en Imp. Te midden van miljoenen wildebeesten en zebra’s en onder het oog van hun liefhebbende en beschermende moeders groeien de gazelles op. Zij hebben nog veel te leren voordat ze volwassen sterke gazelles zijn en gevaar ligt continu op de loer.

Speelduur: 80 minuten.

DVD: EAN 8717418171407, €14,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Blue-ray disc: EAN 8717418171414, € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright