HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 


 DORA ontmoet Sinterklaas in Utrecht 3 december a.s.

ter gelegenheid van 2 miljoenste DVDParamount Home Entertainment kondigt vandaag met trots aan dat de reeks van Dora DVDs het magische aantal van 2 miljoen verkochte exemplaren heeft gepasseerd. Om dit te vieren houdt de enige echte Dora op woensdagmiddag 3 december in de V&D (Hoog Catharijne) te Utrecht een bijzonder feestje voor al haar fans! Speciale gasten zijn Sinterklaas en zijn Pieten die alle aanwezige kinderen op duizenden pepernoten zullen trakteren. Onder de pepernoten bevinden zich 3 gouden pepernoten. De gelukkige fan die één van deze pepernoten vindt, krijgt de gehele Dora DVD collectie (16 titels) cadeau! Het spektakel begint op de 4e etage van V&D om 14:30 uur.

Locatie: V&D Hoog Catharijne (Rijnkade 5) - Utrecht
Starttijd: 14:30 uur (Eindtijd 15:30 uur) 

 

Dora redt de ijsprinsesDe DVD's van Dora
Dora is sinds haar introductie in de Benelux in 2003 uitgegroeid tot het meest populaire character bij Nederlandse kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar (IPM Kidswise 2007) en het meest populaire preschool character in België (Insite Consulting).

Paramount Home Entertainment bracht in het voorjaar van 2005 de 1e DVD van Dora uit, ‘Dora: Eieren zoeken'. De DVD release was meteen een groot succes en inmiddels zijn er ruim 200.000 DVDs van deze titel verkocht. Bijna 4 jaar later en 16 DVDs verder is Dora nog onverminderd populair. Het laatste avontuur van Dora is ‘Dora redt de sneeuwprinses', met in de Nederlandse versie de stem van Wendy van Dijk. Ook komend jaar zal Dora 4 maal in de releaselijst staan met titels als ‘Dora redt de Zeemeerminnen' en ‘Dora redt het Land van Kristal'. 

Dora is een TV serie van Nick Jr. Het meisje Dora nodigt peuters en kleuters uit mee te denken over de problemen die ze onderweg tegenkomt. Samen met de kinderen en haar vriendje Boots, vindt ze altijd de juiste weg. Met Dora leren kinderen hun eerste Engelse woordjes, muzikale vaardigheden en  fysieke coördinatie; Dora staat voor spelend leren. 

Meer van Dora

Dora redt het land van kristal

Dora's pianoboek: Leer piano spelen met Dora!

Dora prinsessenavonturen (2 DVD)

Dora undercover

 

 

Winnaars kleurwedstrijd

Gezien het grote aantal prachtige inzendingen dat is ingestuurd, hebben we besloten om het totaalpakket te verdelen over 2 winnaars:

Lars Westgeest (Noordwijk).
Evyatar de Bruin (Israel, prijs wordt naar oma in Leerdam opgestuurd!)

 

Druk Dora Kleurplaat af


Terug naar de prijsvragen
.

 

 

 

 


© 2004 - 2007 Peuter Place - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright