DVD Elias en het Koninklijke Avontuur - De kleine reddingsboot
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

Elias en het Koninklijke Avontuur

Verkrijgbaar vanaf 5 augustus 2008

Spanning en  plezier voor het hele gezin in deze 3D animatie kwaliteitsfilm met veel geliefde karakters gebaseerd op het populaire gelijknamige Noorse kinderboek. Genomineerd voor een Emmy Award.


In heel veel landen is Elias de kleine reddingsboot bij jong en oud een begrip. Het begon allemaal in 1999 in Noorwegen met de uitgave van een kinderboek met Elias in de hoofdrol. Het boek vloog de winkel uit en al snel kwamen de avontuurtjes van Elias tot leven in grappige tv-afleveringen. Elias werd in zijn thuisland zó populair dat de Noorse Reddingsmaatschappij het bootje als mascotte omarmde.

Ook internationaal bleef Elias niet onopgemerkt. De serie werd in 2006 genomineerd voor een heuse Emmy Award. Zowel de serie als deze speelfilm zijn geproduceerd door John M. Jacobsen, de meest succesvolle producer van Noorwegen. 5 augustus verschijnt de eerste echte speelfilm met Elias de kleine reddingsboot in de hoofdrol. Met alle bekende geliefde karakters en een aantal sprankelende nieuwe figuren.

Als reddingsboot in het kustplaatsje Thuishaven is de kleine Elias geliefd en populair. Hij beleeft de leukste en spannendste avonturen met de andere boten van Thuishaven en de huisjes, kraan en pakhuis die aan wal staan.


BEKIJK DE TRAILER

 

Speelduur: 76 minuten. Kijkwijzer: 6 jaar.
EAN: 8711983489295, €6,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

MAIL & WIN

Winnaars: Fam. Verkerk (Goes), A. v.d. Boom (Zeist), Fam.. Brok (Den Bosch) 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright