HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

Garfield's Petforce 3D

verkrijgbaar op DVD en Blu-ray vanaf 24 maart

 

GARFIELD.JPGDe luie, dikke en zelfingenomen kat Garfield leeft al meer dan 32 jaar in de harten van volwassenen en kinderen over de hele wereld.

Garfield zelf is een luie, dikke, zelfingenomen, oranje kat die houdt van eten, slapen, het eten van zijn baasje Jon stelen en de hond Odie mishandelen. Hij haat maandagen omdat hij op die dag altijd ongeluk krijgt (vaak in de vorm van een taart in zijn gezicht). En hij beschouwt zichzelf als vele malen intelligenter dan mensen en honden. In de films beleeft Garfield de leukste avonturen waarbij je erachter komt dat de dikke, luie kat een hele liefdevolle kant heeft.

In Garfield's Pet Force 3D heeft een gewetenloze slechterik haar zinnen gezet op het overnemen van alle stripfiguren ter wereld en wil alle inwoners veranderen in hersenloze slaven. Onze krantenstrip helden gaan samen met echte superhelden de strijd aan om deze kwaadaardige plannen te stoppen. Dus het ene moment genieten Garfield en zijn vrienden rustig van hun lunch, het volgende moment ze vechten voor hun voortbestaan tegen een super slechterik en haar gehersenspoelde leger. Hoe kunnen ze deze oneerlijke strijd ooit winnen? Door de hulp in te roepen van echte superhelden en zichzelf uiteindelijk ook in heuse superhelden te laten transformeren. D.w.z. iedereen, behalve Garfield! Het snelle leven van een superheld klinkt als iets teveel werk voor de luie Garfield, hij gaat liever lunchen. Maar dan komt hij erachter dat zijn vrienden, ondanks hun nieuwe super krachten, in de problemen komen...

De strip Garfield is gecreëerd door Jim Davis en verscheen voor het eerst in 1978. Tegenwoordig verschijnt de strip in meer dan 2.000 kranten. In Nederland verschijnt Garfield dagelijks in de Telegraaf. Het succes van de strip leidde tot de creatie van een televisieserie, verschillende animatiespecials, een reeks videospellen, twee live-action bioscoopfilms (Garfield: The Movie in 2004 en Garfield 2: A Tail of Two Kitties in 2006) en veel merchandising.

De DVD en Blu Ray bevatten zowel de 2D als 3D versie! (inclusief 3D bril) en de PC Game: Professor Wally Moscrambulator!

EIC
Speelduur: ca. 80 minuten
EAN 5412012156913, € 11,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright