HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 
Walt Disney Pictures presenteert het  gloednieuwe, spannende en gruwelijk stinkende avontuur

LEROY &  STITCH

Leroy & Stich

De missie is volbracht. Het  heelal is weer veilig. Lilo en Stitch hebben al hun 625 genetische  experimenten gevangen. Nu moeten Lilo en Stitch van elkaar afscheid nemen. Maar een nieuw duivels experiment zal hen weer bij elkaar brengen. Dit  experiment is gigantisch gemeen, gruwelijk lelijk en hij stinkt ontzettend.  
Zijn naam is Leroy !

Vanaf 27 juni  2007 verkrijgbaar op DVD

De animatiefilm LILO & STITCH, die in  2002 door Walt Disney Pictures in de bioscoop werd uitgebracht, groeide  wereldwijd uit tot een enorme blockbuster. Het bijzondere originele verhaal  met buitenissige humor, dat zich afspeelt op het tropische Hawaï en waarin de  ene na de andere  Elvis Presley hit elkaar aflost, introduceerde twee  nieuwe Disney helden; een klein meisje en een gevaarlijk buitenaards wezentje.    Sindsdien zijn de vrolijke spontane Hawaïaanse wildebras  Lilo  en het genetische experiment Stitch, dat als buitenaards wezentje op aarde  landt, wereldberoemd en razend populair.  

27 juni 2007 brengt Walt  Disney Pictures op DVD de gloednieuwe animatiefilm LEROY & STITCH uit met  in de hoofdrollen natuurlijk de lievelingen Lilo en Stitch. Maar ook andere  bekenden zoals de lichtjes gestoorde geleerde Oom Jumba, het eenogige  buitenaardse wezen Tante Plieklie en de geniepige Dr. Jacques von Hammersviel  keren terug. Daarnaast maakt een grote groep nieuwe karakters, waaronder dat  van het nieuwe experiment Leroy, hun opwachting.      

HET VERHAAL
Nadat ze alle 625 genetische  experimenten hebben gevangen, wonen Lilo, Stitch, Jumba en Plieklie nu  allemaal ergens in de Melkweg waar ze zich thuis voelen. Hun levens worden  plotseling opgeschrikt wanneer de geniepige Dr. Hamsterviel uit de gevangenis  ontsnapt en Jumba dwingt om een nieuw experiment te creëren: Leroy, de slechte  tweelingbroer van Stitch. Maar dan kloont Hamsterviel het gemene kleine  wezentje ook nog eens om zijn eigen kwaadaardige leger te  stichten.  Scenario: Robert Gannaway, Jess Winfield - Regie: Tony  Craig, Robert Gannaway    

BONUSMATERIAAL

  • Groot Rood Slagschip Simulator  
  • Bonusaflevering Lilo & Stitch TV serie  

Direct bestellen bij Bol.com (zie ook de trailer!)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright