HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Walt Disney Studios Home Entertainment  presenteert de gloednieuwe  Disney-film

The Little Mermaid – Ariel, hoe het begon

Slechts  tijdelijk,  exclusief verkrijgbaar op DVD vanaf 24 september  2008


Bestel deze DVD bij Bol.com

Duik mee terug in de tijd vóórdat Ariel Prins Eric ontmoette. Een tijd waarin muziek is verbannen uit het onderwater koninkrijk Atlantica. Een magisch muzikaal avontuur, vol met verrassingen, adembenemende animaties en originele liedjes. Al je favoriete figuren zijn er weer, met een aantal geweldige nieuwe vriendjes, voor een onvergetelijk verhaal waar de hele familie van zal genieten!

Keer terug naar de jeugdjaren van Ariel. Een periode ver voordat ze Prins Eric ontmoette en waarin ze met haar prinsessenzusjes - Attina, Alana, Aquata, Adella, Arista en Adriana - diep onder water in het koninkrijk Atlantica woont.

In die tijd is muziek verbannen uit het koninkrijk. Omdat de jonge zeemeermin Ariel in tweestrijd staat tussen haar familieverplichtingen en haar liefde voor muziek, moet ze de moeilijkste keuze van haar leven maken. Zal het haar lukken om met de hulp van haar vrienden, krab Sebastiaan en vis Botje en haar zussen, muziek, vriendschap en liefde naar het koninkrijk Atlantica terug te brengen?    

Website
Ga naar www.disneyclassics.nl/action en geniet nu alvast van een sneak preview van 5 minuten van de film, die je gratis op de site kan bekijken. Bovendien kan men zich op deze site registreren naar aanleiding van de krasstickers op diverse Disney DVD’s.

Vanaf 20 september kun je ook terecht op de betoverende website van Little Mermaid met een geheel nieuwe game, een heleboel weetjes over Ariel, haar zes prinsessen zussen, de bekende vriendjes als krab Sebastiaan en vis Botje, haar vader Koning Triton en veel nieuwe vriendjes.

Technische specificaties
Speelduur: 74 minuten - Aspect Ratio: 1.78:1 – Beeldformaat: 16x9.
Kijkwijzer: AL. Talen: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Duits
Ondertitels: Nederlands/Engels/Engels voor doven en slechthorenden/Duits
EAN:8717418175955
Direct bestellen bij Bol.com

 

Winnaars van de DVD

R. Sars (Eindhoven)
Fam. Kanters (Wormerveer)


Winnaars Kralensetje

I. Donkers (Enschede)
B. Jansma (Rotterdam)

 

 

  


 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright