HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Nieuwe afleveringen Mega Mindy op DVD

vanaf 18 augustus verkrijgbaar

 

Ontdek de nieuwe spannende afleveringen van je favoriete heldin Mega Mindy, vanaf 18 augustus verkrijgbaar op DVD!  Met gastrollen van Hans De Munter, Robert De La Haye, Marie Vinck, Marijn Devalck en vele anderen!

 

De Kriminalski broers
De Kriminalski broers zijn in het dorp komen schuilen. Blijkbaar hebben ze het wereldberoemde schilderij ‘De Mona Lisa’ gestolen uit het museum in Parijs. Migrain heeft alvast een plan om de broers te ‘vangen’. Slaagt Migrain erin om de broers te arresteren of zal hij toch de hulp van Mega Mindy nodig hebben?

Rob Robot
Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo trots als een pauw. Ondertussen is Rob Robot weer terug op vrije voeten. Hij is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangen genomen werd. Hij zint op wraak en wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis komt.

De stagiaire
Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. In het museum wordt de diamant “De Blauwe Nijl” tentoongesteld. Commissaris Migrain en Toby staan in voor de veiligheid van de diamant. Als dat maar goed 
afloopt… Gelukkig is er nog altijd Mega Mindy.

Carlo
Oma krijgt het bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Dit tot grote ergernis van opa. Het blijkt geen toeval dat Carlo bij oma langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft. Gelukkig is er Mega Mindy om in actie te schieten, maar dit loopt deze keer niet zo
als het moet. Zal Mega Mindy opgewassen zijn tegen Carlo?

Speelduur: ca. 100 minuten. Kijkwijzer: AL.
Prijs: € 11,99. Direct bestellen bij Bol.com

 

Meer van Mega Mindy

Tijd voor Mega Mindy (CD)
Mega Mindy en de Bananenbende
Het geheim van Mega Mindy
Mega Mindy en de schitterende Smaragd
Mega Mindy - De Bijenkoning
Mega Mindy - De Zeepkistenrace
Mega Mindy Kriminalsky broers
Mega Mindy Nintendo Game
Mega Mindy en de Valsmunters

 

 

 

 

 

 

 

  

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright