HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

DVD Mega Mindy - De Zeepkistenrace

vanaf 17 november verkrijgbaar

 

Op 17 november verschijnt de DVD Mega Mindy en de Zeepkistenrace. De DVD bevat 4 spannende verhaaltjes met onze superheldin Mega Mindy in de hoofdrol.

De zeepkistenrace
Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om geconcentreerd te kunnen werken maar vooral….om geen spionnen over de vloer te krijgen. Helaas wil het bij de commissaris niet zo goed lukken. Zal hij de zeepkistenrace uiteindelijk kunnen winnen?

Mega Max
Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Zal Mega Mindy toch moeten komen helpen? En wie is die Mega Max dan wel?

Karel Karaat
Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots in de diamant gesloten. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

De Konijnenstropers
De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft een plan bedacht om de stropers in ‘de val’ te laten lopen. Maar ondertussen is de boswachter ook in de handen van de stropers gevallen. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is….

Speelduur: ca. 100 minuten. Kijkwijzer: AL.
Prijs: € 11,99. Direct bestellen bij Bol.com


Mega Mindy en het Zwarte Kristal
Mega Mindy is binnenkort weer in de bioscoop te bewonderen! De film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’ is vanaf 15 december overal in Nederland te zien. De eerste film van Mega Mindy ‘Het Geheim van Mega Mindy’ trok zo’n 250.000 bezoekers in de bioscoop en van de DVD werden ruim 90.000 exemplaren verkocht.

 

 

 

 

Meer van Mega Mindy

Tijd voor Mega Mindy (CD)
Mega Mindy en de Bananenbende
Het geheim van Mega Mindy
Mega Mindy en de schitterende Smaragd
Mega Mindy - De Bijenkoning
Mega Mindy - De Zeepkistenrace
Mega Mindy Kriminalsky broers
Mega Mindy Nintendo Game
Mega Mindy en de Valsmunters

 

 

 

 

 

 

  

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright