Mega Mindy DVD - De bijenkoning - Mail & Win
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 

 


Mega Mindy DVD: De bijenkoningDrie nieuwe spannende avonturen van superheldin Mega Mindy verkrijgbaar vanaf 18 februari 2009.

 De bijenkoning

In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant De Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien. Kan Migrain deze keer de zaak zelf oplossen of wordt het opnieuw Mega Mindy?

 

De magische magnetiseur

Migrain is druk aan het oefenen voor het jaarlijkse golftoernooi van de politie. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man weer kan laten lopen. Oma Fonkel hoopt dat hij ook haar pijnlijke rug kan genezen, maar Mieke en Opa Fonkel hebben er hun twijfels over. Dit klinkt verdacht … Mega-Mindy time!

Femme fatale

Er is ingebroken in de kluis van de baron. Papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien, behalve Mieke. Zij vindt de barones een versierde, schatrijke blonde slagroomtaart. Als dat maar goed komt … gelukkig is er nog altijd Mega Mindy!

EAN 5414233905219, prijs: € 11,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Meer van Mega Mindy

Tijd voor Mega Mindy (CD)
Mega Mindy en de Bananenbende
Het geheim van Mega Mindy
Mega Mindy en de schitterende Smaragd
Mega Mindy - De Bijenkoning
Mega Mindy - De Zeepkistenrace
Mega Mindy Kriminalsky broers
Mega Mindy Nintendo Game
Mega Mindy en de Valsmunters

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright