HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 


Plop en de kabouterschat op DVD   

 


Bestel bij Bol.comKabouter Plop houdt samen met Lui, Klus en Kwebbel een lenteschoonmaak in zijn paddenstoel. Bij het reinigen van de schoorsteen ontdekt Klus een oude schatkaart. De kabouters besluiten om samen op zoek te gaan naar de Kabouterschat. De tocht blijkt echter moeilijk en niet zonder gevaren. Tijdens hun avontuur ontmoeten de vrienden Kabouter Pif, waar Lui prompt verliefd op wordt, en haar broer Kabouter Paf. Door een toeval krijgen ook zij de schatkaart in handen. Wie zal de schat eerst vinden...

Vanaf 12 november is de Kabouter Plop DVD: Plop en de Kabouterschat te verkrijgen. Na meer dan tien jaar is de allereerste Kabouter Plop film van onder het stof gehaald.

De oorspronkelijke beelden hebben een volledige colorgrading ondergaan, de soundtrack is nieuw en er werden speciale effecten toegevoegd. Zo zijn de vogels die in de eerste versie enkel te horen waren bij deze nieuwe versie ook daadwerkelijk te zien! Ook de lengte van de film werd iets ingekort waardoor het verhaal vlotter, spannender en grappiger overkomt. Na deze grondige opknapbeurt op het gebied van klank en beeld, zal het hele gezin opnieuw kunnen genieten van het eerste grote filmavontuur van Plop en zijn vrienden.


 
Speelduur: ± 75  minuten  
EAN: 5414233904496, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright