HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

 

Tinkerbell

 


Bestel deze DVD bij Bol.comHoe komt een bloem aan zijn kleur, waar komt een douwdruppel vandaan, wie maakt de regenbogen? Waar haalt de natuur haar gloed vandaan en wie geeft de natuur licht en kleur terwijl de seizoenen wisselen?

Een antwoord vindt je in een land vol avontuur en mysterie, met Tinkerbell en haar vier beste vriendinnen. Iedere elf heeft een speciaal talent en samen veranderen ze de winter in lente. Ze leren, met de kracht van geloof, vertrouwen en een klein beetje elfenstof, hoe belangrijk het is om trouw aan jezelf te blijven.

 

 

Een verbazingwekkend verhaal op DVD met extra veel bonusmateriaal, waar het hele gezin gegarandeerd van zal genieten!

 

 

Het ontstaan van de elfjes
Wanneer een pasgeboren baby voor de allereerste keer lacht, gebeurt er iets wonderbaarlijks. Zwevend op het dons van de paardebloem wordt deze lach door de wind ver over zee naar de Elfenvallei, diep in Nooitgedachtland, geblazen. Met het uitstrooien van een klein beetje Elfenstof verandert Koningin Clarion, de heerseres over het koninkrijk, de lach in een nieuw elfje. En omdat er steeds nieuwe baby’s worden geboren, ontstaan ook steeds nieuwe elfjes.

Eerste film uit een reeks van vier
Ieder jaar, tot en met 2011, zal er een nieuw TinkerBell-avontuur verschijnen waarin naast een fantasievol Elfjes-avontuur ook de vier seizoenen belicht worden. TinkerBell is een Disney Fairies franchise: een filmlijn binnen Disney Consumer Products.

Bekijk de website disneyfairies.com.

Tinkerbell DVD
EAN:8717418186128, prijs: €24,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Zie ook: Tinkerbell deel 2.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright