DVD WINX CLUB en het Geheim van het Verdwenen Koninkrijk
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 


WINX Club - Het geheim van het Verloren Rijk

vanaf 11 september 2008 op DVD

Winx Club: Het Geheim van het Verloren Rijk is de eerste bioscoopfilm gebaseerd op de populaire televisieserie Winx Club, uitgezonden door Nickelodeon. De bioscoopfilm ging op 17 april jl. in première en was in meer dan 100 steden in Nederland te zien. Net als de tv-serie is de 3D-animatiefilm gemaakt in Italië.Het verhaal
Bloom gaat Bloom met de Winxfeeën op zoek naar haar ouders van wie ze als baby werd gescheiden. De Winx hebben hun feeënopleiding afgerond en zijn echte beschermfeeën geworden. Alleen Bloom heeft deze status nog niet bereikt, omdat alle mensen van haar planeet Domino zijn verdwenen. Om haar status te ontvangen moet Bloom haar ouders vinden en redden.

Dit lijkt een onmogelijke opgave. Terwijl al haar vriendinnen zich naar hun dimensies begeven, zit er voor Bloom niets anders op dan terug te keren naar haar adoptieouders Mike en Vanessa in Gardenia.

Dan verschijnt in een droom Bloom's zus Daphne, die haar vertelt dat het mogelijk is om hun ouders te vinden. Dit is het begin van een spannende en avontuurlijke zoektocht naar haar ouders.

Bekijk de trailer

 

Regie, productie en creatie: Iginio Straffi. Cast: met de Nederlandse stemmen van Niki Romijn, Jannemien Cnossen, Ellis van Maarseveen, Monique van der Ster en Mirjam Vriend. De titelsong ‘All the Magic' wordt gezongen door Nathalie Imbruglia.

Technische specificaties:
Beeld: 16:9, Geluid: 5.1 Digital Surround
Lengte: 90 minuten
Leeftijd: vanaf 6 jaar
EAN: 8711539058395 , €7,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Zie ook: winxclubdefilm.nlMAIL & WIN

De winnaars van de acties zijn:
Fam. v.d. Ven (Rotterdam), D. van Elst (Antwerpen), Fam. Dijkstra (Zwolle)

Winnaars worden persoonlijk per e-mail op de hoogte gesteld!

  

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright