HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

Alice in Wonderland

verkrijgbaar op DVD en Blu-ray vanaf 23 februari

 

Na jaren eindelijk weer, voor beperkte periode, opnieuw verkrijgbaar als Disney Special Edition DVD en voor het eerst op Disney Blu-ray 2 Disc Special Edition. (Blu-ray + DVD)

Ga mee met Alice naar de eigenaardige maar plezierige wereld van Walt Disney’s animatie-, muziek- en fantasiemeesterwerk; Alice In Wonderland Special Edition. Boordevol spectaculaire liedjes en duizelingwekkende animaties, compleet met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal.

Volg Alice als ze het Witte Konijn achterna gaat op een magische reis door de fantastische wereld van Wonderland. Het is een chaotische wereld die “vreemder en vreemder” wordt wanneer Alice tijdens haar dwaze avonturen een aantal onvergetelijke figuren ontmoet: de Mad Hatter, de Maartse Haas, Tweedledee en Tweedledum, de Cheshire Kat, de Hartenkoningin en nog meer.

Maar liefst acht van de “nine old men” werkten mee als animatie regisseurs. Het zijn Milt Kahl, Ward Kimball, Frank Thomas, Eric Larsson, John Lounsbery, Ollie Johnston, Wolfgang Reitherman en Marc Davis. Regie: Clyde Geronimi, Hamilton Luske en Wilfred Jackson. Muziek: Oliver Wallace.

 

DVD Disney Classics no. 13
EAN 8717418295301, € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright