HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

Walt Disney Pictures presenteert:

ASSEPOESTER: TERUG IN DE TIJD

 

Een gloednieuw Disney avontuur waarin het klassieke sprookje verder gaat... met een onverwachte wending. Beleef het wonder en de allure van het klassieke sprookje van Assepoester met een spectaculaire wending in Disney’s gloednieuwe filmavontuur 'Assepoester: Terug in de tijd'. Als haar boze stiefmoeder het toverstafje van de Toverfee te pakken krijgt en de klok terugzet, moet Assepoester haar prins proberen te vinden en de nieuwe betovering zien te verbreken. Gus, Jaq en al je favoriete figuren keren terug in een spannende en hilarische nieuwe versie van een van de beroemdste films aller tijden!

HET VERHAAL

Het is feest. Assepoester en de prins vieren samen met de Toverfee en de muizen het feit dat ze precies één jaar getrouwd zijn. Stiefzuster Anastasia is nog steeds stinkend jaloers. Ze kan het niet hebben dat Assepoester zo gelukkig is. Boos als ze is steelt ze het toverstafje van de fee. De stiefmoeder van Assepoester weet hier wel raad mee. Met het toverstafje zet ze de klok terug en verandert de maat van het verloren glazen schoentje in de schoenmaat van haar dochter Anastasia!  

En net als de eerste keer geeft de prins opdracht om in het hele land op zoek te gaan naar dat lieve meisje, die op het bal zo’n verpletterende indruk op hem gemaakt heeft. Met het meisje dat het schoentje past, wil hij trouwen. Als Assepoester, die door haar stiefmoeder is opgesloten in de toren, met hulp van de muizen net op tijd naar beneden komt, ontdekt ze dat Anastasia al op weg is naar het paleis. Haar voet paste nu immers, na de actie van de stiefmoeder, precies in het glazen schoentje. Assepoester voelt zich radeloos. Ze wordt helemaal gek van verdriet als haar stiefmoeder het tweede glazen schoentje, dat ze in haar zak heeft, ook nog eens van haar afpakt en op de grond stuk gooit. In het paleis snelt de prins Anastasia tegemoet. Maar hij schrikt als hij haar ziet. Dit is niet het meisje van zijn dromen, op wie hij verliefd is. Maar hij heeft nauwelijks tijd om erover na te denken. De geslepen stiefmoeder weet een en ander zo te beheksen dat de Prins Anastasia toch ten huwelijk vraagt. Dezelfde nacht zal het huwelijk al worden gesloten.  

Gelukkig geeft Assepoester niet zo snel op. Samen met de muizen sluipt ze het paleis binnen op zoek naar de prins. Helaas worden ze betrapt door de stiefmoeder die de bewakers de opdacht geeft om deze “dienstmeid”  in de boeien te slaan en uit het koninkrijk te verwijderen, zodat ze nooit meer terug zal keren. Gebroken en vol liefdesverdriet wordt Assepoester weggevoerd. De muizen gaan direct op zoek naar de prins. Ze vertellen dat hij behekst is. De prins voelt dat de muizen gelijk hebben. Als bewijs tonen de muizen hem het stuk gegooide glazen schoentje dat ze weer aan elkaar gelijmd hebben. De prins gaat meteen tot actie over en gelukkig is hij net op tijd om Assepoester te bevrijden. De stiefmoeder geeft zich echter niet zo snel gewonnen. Als Assepoester en de prins druk bezig zijn met de voorbereidingen van hun huwelijk, heeft zij alweer een nieuw duivels plan klaarliggen. Gelukkig heeft ze buiten Anastasia gerekend. Mede door haar loopt dit gloednieuwe avontuur voor Assepoester en de Prins toch heel gelukkig af.
 

BONUSMATERIAAL

Op ASSEPOESTER: TERUG IN DE TIJD staat het leukste BONUSMATERIAAL zoals...:

  • Games: Bibbidi, Bobbidi
  • Doe spel: Grijp het toverstokje!
  • De balzaal van Assepoester DVD Rom: Word zelf een prinses
    Heb je er altijd van gedroomd om net zo goed te kunnen dansen als Assepoester en haar prins? Samen laten ze stap voor stap zien hoe je op de dansvloer ieders hart kan veroveren. Dit doen ze samen met Disney choreograaf Denny Newell.          
    Zet alle danspassen achter elkaar, en je krijgt de meest romantische ballroom dans.
  • Nieuwe videoclip

TECHNISCHE GEGEVENS
Interactieve menu's
Directe scène toegang
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans  
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Frans / Arabisch
Beeldformaat: 16 x 9 – 1.78:1
Speelduur: 71 minuten (exclusief bonusmateriaal)
Kijkwijzer: AL


Prijs: € 18,99.
Bestellen bij Bol.com

 

KLEURWEDSTRIJD: win een DVD van 'Assepoester: terug in de tijd'!

Winnaars:
Serina Dekkers (Vlijmen), Anouk Devilee (Eiden), Fenna Smits (Ridderkerk).
Gefeliciteerd! De DVD's worden binnenkort aan jullie thuisgestuurd.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright