HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 


Awardwinnende serie BABY POWER
op 2 DVD


Een must voor elke (aanstaande) ouder
Baby’s ontwikkelen zich razendsnel en op zeer uiteenlopende gebieden. De fascinerende award winnende serie BABY POWER laat in 6 afleveringen (speeltijd bijna vijf uur) zien welk enorm potentieel baby’s hebben en hoe de ontwikkeling verloopt op gebieden als lopen, denken, praten en voelen.

Vanaf 19 mei 2009 is de complete en boeiende serie BABY POWER over de ontwikkeling van baby’s voor iedereen verkrijgbaar als 2 DVD.


De ontwikkeling van baby's op alle belangrijke gebieden

Afl. 1: To Walk. Van het optillen van het hoofd tot het uiteindelijke doel: lopen, alle belangrijke fases in de ontwikkeling van bewegen komen in deze aflevering aan bod.

Afl. 2: To Think. Het beeld dat een baby heeft van mensen, voorwerpen, cijfers en patronen leidt tot het zelfbewustzijn dat elk mens kenmerkt.
 
Afl. 3: To Talk. Baby’s communiceren op zeer uiteenlopende manieren: van huilen, brabbelen en kijken tot aanwijzen met het uiteindelijke praten als doel.
 
Afl. 4: To Feel. De ontwikkeling van de gevoelens en emoties van een baby en het besef dat anderen ook gevoelens hebben.

Afl. 5: To Belong. De belangrijke binding tussen moeder en kind en de binding met andere familieleden en verzorgers en de ontwikkeling van het zelfbewustzijn.
 
Afl. 6: To Relate. Het herkennen van patronen in menselijk handelen en begrijpen dat dit handelen voortkomt uit wensen, doelen en overtuigingen.

 

Kijkwijzer: AL, speelduur: ca. 294 minuten.
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN: 8717306271325, prijs € 19,99
.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

  

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright