HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

Barbie en de Geheime Deur

Vanaf 17 september op DVD & Blu-ray en de poppenserie in de speelgoedwinkel!


In een gloednieuw muzikaal avontuur speelt Barbie™ de rol van prinses Alexa, een verlegen boekenwurm die liever leest dan dat ze haar koninklijke plichten nakomt. Op een dag loopt ze door de paleistuinen en ontdekt een geheime deur. Ze gaat de deur door en komt in een betoverende wereld terecht, waar ze zeemeermin Romy en fee Nori ontmoet. Zij vertellen haar dat de kwaadaardige Malucia alle magie in het land weg wil nemen. Tot haar verbazing blijkt Alexa over magische krachten te beschikken en haar nieuwe vrienden weten zeker dat zij Malucia tegen kan houden. Zal het Alexa lukken haar nieuwe magische krachten onder de knie te krijgen en Malucia te stoppen? Deze kleurrijke sprookjesmusical vol muziek, magie en glitter is een echte must see voor alle prinsessen- en Barbiefans. Extra’s op de DVD en Blu-ray: Muziek video ‘If I Had Magic’, Barbie™ Life in the Dreamhouse deel 1 & 2, Muziek video ‘Anything is Possible’, deleted scenes.

Tegelijk met de DVD en Blu-ray brengt Mattel een serie Barbie poppen uit.

De poppen zijn even betoverend als de magische wereld waarin Alexa terecht is gekomen, want Alexa’s nieuwe vriendinnen kunnen er als bij toverslag anders uitzien: het ene moment dragen ze een fantastische japon voor de theeparty, het andere moment een compleet andere, unieke outfit. Dat gebeurt in een handomdraai, dankzij een simpel mechanisme. Kies voor de mooie zeemeermin of de fantastische sprookjespop. Beide poppen dragen bijpassende accessoires, zoals een halsketting en haarclips die oplichten met neonkleurtjes. Elk meisje zal het heerlijk vinden om de poppen telkens opnieuw van outfit te laten veranderen en steeds nieuwe verhalen voor ze te verzinnen. Verzamel ze allebei voor extra speelplezier.
Persbericht
6 augustus 2014

Universal Pictures
EAN: 5050582978445, Blu-ray prijs € 17,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

MAIL & WIN

Wil jij kans maken op de Blu-ray Barbie en de Geheime Deur? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Barbie. Insturen kan tot en met 30 september as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

Meer Barbie

Barbie en de drie musketiers

Barbie in een Modesprookje

Barbie - De prinsessenschool

Barbie in een Zeemeermin avontuur

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright