HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

 


Barbie De Prinsessenschool

vanaf 13 oktober verkrijgbaar op DVD
In het magische prinsessenverhaal BARBIE DE PRINSESSENSCHOOL blijkt dat iedereen een ware prinses kan worden, iets waar toch ieder meisje tussen de 3 en 10 jaar van droomt!? Natuurlijk speelt Barbie, de beste vriendin van iéder meisje, de hoofdrol in dit prinsessensprookje op dvd.

In Barbie De Prinsessenschool stapt Barbie in een nieuw avontuur als Blair. Ze ontvangt als ‘gewoon' meisje een speciale uitnodiging om naar de prinsessenschool te gaan voor een heuse prinsessenopleiding.

Barbie maakt al snel vrienden met de aanwezige prinsessen maar toch voelt ze zich, als enige die niet afkomstig is van een Koninklijke familie, niet helemaal thuis op deze school
Blair en haar nieuwe vriendinnen vinden dat zij de juiste prinses is voor de Gardania troon. Maar Tess, één van de gemene meiden van de school, gooit roet in het eten. En wat voor vreemde dingen gebeuren er toch allemaal rondom het kasteel?

Maar dankzij de "Sprites", de magische prinsessenassistenten, zal blijken dat goedheid loont! Bovendien wordt Blair onthult als de juiste koningin voor de troon. Iedereen kan dus een prinses worden!

Universal Studios
Speelduur: 79 minuten.
EAN: 5050582831122, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op deze DVD? Mail dan een berichtje naar de redactie met je naam en adres o.v.v. Barbie. Insturen kan tot 24 oktober.

 

 

Meer Barbie

Barbie en de drie musketiers

Barbie in een Modesprookje

Barbie - De prinsessenschool

Barbie in een Zeemeermin avontuur

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright