HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 


Belle en het Beest (The Beauty and the Beast)

vanaf 10 november op DVD en Blu-Ray


Wees te gast in een betoverde wereld nu de film Belle en het Beest, Disney's hoogst gewaardeerde en meest geliefde 33ste Classic, nóg mooier is geworden! Geniet van dit prachtige verhaal dat op meesterlijke wijze is bewerkt tot deze speciale uitgave. Deze adembenemende animatiefilm is nu voor het eerst in High-Definition te bewonderen op Blu-ray in een prachtige Disney Diamond uitvoering.

Het klassieke sprookje begint met de betovering van een wrede prins in een afzichtelijk schepsel. Om de mysterieuze ban te doorbreken moet het Beest het hart van de wonderschone Belle zien te veroveren. En wel voordat het laatste bloemblaadje van de betoverde roos valt...

 


Korte inhoud
In een klein Frans dorpje woont de mooie Belle met haar vader Maurice. Ze is gek op lezen. Boeken brengen haar avontuur en afleiding. Ook kan ze zich al lezend afsluiten voor de toenaderingen van de ijdele Gaston die een oogje op haar heeft. In een kasteel ver weg kwijnt een jonge prins weg onder een afschuwelijke vloek. Een bedelares heeft hem en het personeel betoverd. De prins is nu een afschrikwekkend Beest. Het personeel leeft voort als meubilair, porselein en huishoudelijke apparaten. De vloek kan alleen doorbroken worden als iemand verliefd wordt op het Beest en hij deze liefde ook beantwoordt, vóórdat het laatste bloemblaadje van een betoverde roos verwelkt is. Wanneer vader Maurice, nadat hij de weg is kwijtgeraakt, in het kasteel gevangen wordt genomen, biedt Belle aan
om de plaats van haar vader in te nemen. Met de hulp van het betoverde personeel, ontdekt Belle achter de afstotelijke verschijning van het Beest het hart en de warmte van een echte prins.

Walt Disney Studios Home Entertainment
Prijs: € 17,99.
Direct bestellen bij Bol.com


Dezelfde datum komt ook Belle en het Beest: Belle’s Wonderlijke Verhalen uit als Special Edition DVD. Vanaf 8 december is Belle en het Beest: Een Betoverend Kerstfeest opnieuw leverbaar als Special Edition DVD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright