HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 Beverly Hills CHIHUAHUA

vanaf 9 september verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Combo PackBereid je voor op een hilarisch avontuur met Chloe, een verwende, in diamanten gehulde chihuahua uit Beverly Hills, die verdwaalt tijdens een vakantie in Mexico. Papi, een vermakelijke chihuahua die gek is op Chloe, komt in actie en gaat naar Mexico om haar te redden. Terwijl Chloe hulp krijgt van Delgado, haar nieuwe vriend die zichzelf heeft opgeworpen als haar beschermer.

Beverly Hills Chihuahua van Walt Disney Pictures is een hartverwarmend en ongelofelijk grappig verhaal, dat weer eens bewijst dat groter niet altijd beter is.DVD
Totale speelduur: 88 minuten.
Prijs: € 9,99
Direct bestellen bij Bol.com

Blu-Ray
Prijs: € 17,99
Direct bestellen bij Bol.com

 

Bekijk de Trailer

In de originele versie hebben onder andere Drew Barrymore (Chloe), George Lopez (Papi), Andy Garcia (Delgado), Cheech Marin (Manuel), Paul Rodriquez (Chico), Plácido Domingo (Monte) en Jamie Lee Curtis (Tante Viv) stemmen ingesproken. In de Nederlandse versie kruipen onder andere Angela Schijf (Chloe), Katja Schuurman (Rachel), Bridget Maasland (Angela), Tony Neef (Sebastian), Rossana Kluivert (Styliste) en Lucie de Lange (Tante Viv) in de huid van de hoofdrolspelers.

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright