HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 

 

Bol en Smik - de kers op de taart

nu ook op DVD

 

Bol & Smik zijn twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt ook van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen.

Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later, meestal veel, veel later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

 

 

DVD
Speelduur: 72 minuten.
Prijs € 9,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


De reeks Bol & Smik is het eerste resultaat van de samenwerking tussen BBC & Studio 100 en loopt sinds februari op Ketnet. De samenwerkende partijen bij deze productie zijn Kindle Entertainment, 3J's Entertainment, Studio 100 en BBC. Eindredacteur van de scenario’s is Kathy Waugh, winnares van reeds 3 Emmy Awards. De serie werd intussen al verkocht aan meer dan 30 landen, waaronder Duitsland, Rusland, Canada, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Portugal en Frankrijk. Bol & Smik wordt onder de naam ‘Big & Small’ sinds het najaar 2008 met succes op BBC (Cbeebies) uitgezonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright