HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Brammetje Baas

verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray


De sprankelende familiefilm Brammetje Baas, gebaseerd op het prentenboek van de populaire kinderboeken en filmschijfster Tamara Bos, trok meer dan 100.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen en werd daarmee bekroond met een Gouden Film. Daarnaast is Brammetje Baas geselecteerd voor een Gouden Kalf-competitie op het Nederlands Film Festival.

Korte Inhoud

De energieke Brammetje is zeven jaar en kan een heleboel dingen heel goed. Hij kan al AVI 2 lezen, drummen op de tafel, hoger springen dan zijn vader (op de trampoline) en wel drie meisjes op de kar over het schoolplein trekken. Er is eigenlijk maar één ding dat Brammetje helemaal niet goed kan, en dat is stil zitten.

Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep 3 te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwered van het bewegelijke, ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.


BDF Home Entertainment
DVD: EAN 8713053015564, Prijs: € 9,99 bij Bol.com
Blu-Ray: EAN 8713053815560, prijs € 12,99 bij Bol.com


MAIL&WIN!

Wil jij kans maken op deze DVD? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Brammetje Baas. Insturen kan van 1 tot en met 7 november as.

Meer prijsvragen

 

Trailer

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright