HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Brave

vanaf 28 november verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray !


Pixar Animation Studios, de maker van Toy Story 3, neemt je mee op een adembenemend avontuur in een oud rijk boordevol mysterie en tradities. Brave is een warme film met onvergetelijke personages en de kenmerkende Pixar-humor.

Ga mee op een heldhaftige reis met Merida, een bekwaam boogschutter en de koppige dochter van Koning Fergus en Koningin Elinor. Merida is vastbesloten haar eigen leven te bepalen, en gooit een eeuwenoud gebruik in de wind dat heilig is voor de onhandelbare en uitgelaten heersers van het land. Merida ontdekt de ware betekenis van moed wanneer ze onbedoeld chaos in het koninkrijk veroorzaakt.
Om een beestachtige vloek te verbreken voor het te laat is, moet ze al haar vaardigheden en middelen aanwenden, waaronder haar slimme en ondeugende drielingbroers.


Walt Disney Studios Home Entertainment
DVD: EAN 8717418374082, prijs € 19,99 bij Bol.com
Blu-Ray: EAN 8717418378066, prijs € 22,99 bij Bol.com

 


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op een pakket bestaande uit de spannende en grappige DVD van 'Brave', een stickervel en deze fraaie Disney Princess Brave Merida pop t.w.v. € 25,99?

Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Brave. Insturen kan van tot en met 15 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

Trailer

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright