HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

De Gelaarsde Kat / Puss in Boots

vanaf 4 april op 2DVD en Blu-ray


DreamWorks Animation SKG Inc.’s brengt op 4 april De Gelaarsde Kat - Puss in Boots, de voor een Academy Award genomineerde film in de categorie ‘Beste Animatiefilm’, uit op Blu-ray en DVD. De hartverwarmende familiefilm wordt geprezen om de bijzondere humor, spectaculaire visuals en indrukwekkende 3D animatie.

Het spannende avontuur boordevol hilarische actie vertelt het verhaal van KAT die een held werd, lang voor hij Shrek ontmoette. Antonio Banderas/ John van Eerd brengt met zijn stem deze onweerstaanbare en legendarische kat tot leven.

Synopsis
Hij was in Shrek al geweldig, maar in deze avontuurlijke film vol hilarische momenten kun je zien hoe die stoere kat toch zo beroemd is geworden. Minnaar en held, de Gelaarsde Kat beleeft het avontuur van z'n negen levens als hij het samen met Kitty Poezelpootje en Humpty Dumpty opneemt tegen de beruchte Jack en Jill. Dit is het ware verhaal van de Kat, de de Mythe, de Legende: De Gelaarsde Kat!

The Three diablos
De Gelaarsde Kat/Puss in Boots dubbel DVD en Blu-ray Combo packs bevatten ook het exclusieve debuut van een gloednieuw avontuur, De Gelaarsde Kat/ Puss In Boots: The Three Diablos. Kat duikt in een spiksplinternieuw avontuur, dat verder gaat waar de film eindigde.

Nu hij zijn laatste avontuur achter de rug heeft, staat de Gelaarsde Kat voor de keuze van twee lotsbestemmingen – die van held of balling. Als een wanhopige prinses Kat inhuurt om haar gestolen robijn terug te krijgen, wordt hij opgescheept met drie kleine kittens. Schattig. Donzig. Dodelijk. Zodra de wanten uit gaan, schoppen The Three Diablos de nodige herrie tijdens Kat’s missie om de gestolen robijn terug te veroveren van de beruchte Franse dief “De Fluisteraar.” Weet Kat deze drie kleine duiveltjes op tijd te temmen?

Universal Pictures
Speelduur: 2 discs, 86 minuten.
EAN: 5050582879988, prijs € 17,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Trailer

 

 

YouTube kanaal ‘De Gelaarsde Kat’
Welke Nederlandse kat heeft de unieke kwaliteiten van De Gelaarsde Kat: schattig, stoer of juist grappig? Filmpjes van de meest bijzondere katten van Nederland kunnen worden ingestuurd naar:
www.youtube.com/degelaarsdekatfilm.

De beste kat wordt per categorie beloond met een bijzonder kittig prijzenpakket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright