HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Vampierzusjes

vanaf 19 november verkrijgbaar op DVD


Vampierzusjes is een fantasievolle, spannende en prijswinnende familiefilm naar gelijknamige populaire Duitse kinderboekenserie van Franziska Gehm. Ook in Nederland werden, onder de titel De Vampierzusjes, met succes vier boeken uit de reeks uitgebracht. 

Korte Inhoud
De zusjes Dakaria and Silvania Tepes, 12 jaar oud, zijn allebei half-vampiers. Dat zit zo: hun moeder is honderd procent mens, hun vader is een volbloed vampier. Aan moeder zie je niks bijzonders, maar vader en dochters zijn opvallend bleek. En ze dragen nog vreemde kleren ook. Het is geen toeval dat de meisjes zijn opgegroeid in Transsylvanië, het land van Dracula.

Maar nu, na al die jaren, wil moeder ook wel eens in een wat vrolijker omgeving wonen. En zo verhuist het hele gezin op een mooie zomerdag naar een rustig dorp in Duitsland. Daar zullen de meisjes moeten wennen aan het gewone mensenleven. Overdag naar school, zonnebrillen op en altijd maar smeren met zonnebrandcrème. Maar wat nog het vervelendste is: ze hebben geen vrienden of vriendinnen en moeten voortdurend oppassen dat ze zichzelf niet verraden. Want niemand mag erachter komen dat ze vampiers zijn...

Een tikje fantasy, veel grappen en ludieke special effects zijn de belangrijkste kenmerken van dit succesvolle jeugdavontuur.

EAN: 8711983960893. DVD € 9,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op deze DVD en het boek Vampierzusjes? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Vampierzusjes. Insturen kan tot 1 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright