HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Sneeuwwitje op DVD

Vanaf 28 oktober op Blu-ray en DVD

 


Walt Disney Studios Home Entertainment (WDSHE)  opent met trots de kluis voor de release van de film Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Naar deze historische release wordt wereldwijd enorm uitgekeken. Vele  generaties hebben al genoten van het magische verhaal, de gedenkwaardige  muziek en de onvergetelijke figuren van Walt Disney’s Sneeuwwitje en de Zeven  Dwergen. Walt Disney’s Originele Klassieker op  spectaculaire wijze met magische ultramoderne technologie gerestaureerd.  Briljanter dan ooit, met supergeluid en veel verbluffend bonusmateriaal.

 

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen is het aloude verhaal van een beeldschone Prinses wiens ongekende schoonheid haar stiefmoeder, de Koningin, tot razernij brengt. Iedere dag vraagt de Koningin aan een magische Toverspiegel: Spiegeltje spiegeltje aan de wand.. Wie is de mooiste van het land? Zolang de spiegel de naam van de Koningin noemt, is alles goed. Maar wanneer de Toverspiegel antwoordt dat Sneeuwwitje de mooiste van het land is, weet de duivelse Koningin wat haar te doen staat. Het jonge meisje moet doodgemaakt worden, zodat zij, de Koningin, daarna weer de mooiste van het land zal zijn.

Wanneer het Sneeuwwitje lukt om aan dit duivelse plan te ontsnappen, komt ze diep in het woud bij een klein huisje aan, waar zij de Zeven Dwergen ontmoet. Maar op een dag, wanneer de dwergen aan het werk zijn, verschijnt de koningin vermomd als heks aan de deur en haalt Sneeuwwitje over om een hap te nemen van een vergiftigde appel, die haar in een diepe slaap zal brengen. Kapot van verdriet maken de dwergen een kist met een glazen deksel waarin ze Sneeuwwitje neerleggen. Ze is té mooi om te begraven. Alleen wanneer een knappe Prins - die haar heeft horen zingen en die verliefd op haar is geworden - haar vindt en kust zal ze ontwaken. Alleen dán zal dit sprookje goed eindigen en zullen ze nog lang en gelukkig leven.DVD
Totale speelduur: 83 minuten.
Prijs: € 24,99
Direct bestellen bij Bol.com

Blu-Ray
Speelduur: 92 minuten.
Prijs: € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

PRIJSVRAAG

PeuterPlace mag twee kinderen verwennen met een fantastisch prijzenpakket: een DVD van 'Sneeuwwitje en de zeven dwergen', een magic mirror make-up setje en een verhalen-kleurboek.

Wil jij kans maken? Beantwoord dan de volgende vraag:

Eén van de zeven dwergen is een echte zwartkijker, weet jij zijn naam?

Stuur je antwoord naar sneeuwwitje(@)peuterplace.nl. Insturen kan tot 15 november as.
Uit de juiste inzendingen worden drie winnaars geloot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright